Construction in Durres, Albania

Looking for Construction in Durres, Albania? Find the list of Top Construction Companies in Durres, Albania on our business directory. Construction Companies near me.
Looking for Construction in Durres, Albania? Find the list of Top Construction Companies in Durres, Albania on our business directory. Construction Companies near me.
We found 18 companies

A.L-ASFALT

Autostrada Tirane-durres, Km. 20, Durres

CARGOTEC

Porti I Durresit, Durres

EURO-BUSINES 2006

Autostrada Tirane-durres Km 30, Durres

GRORI

Rruga Rilindja Durrsake, Lgj. 16, Durres

GRUP EGNATIA KOMPANI

Lgj. A.gjeli, P. 21, Ap. 1/2, Fushe-kruje, Durres

WIND CO

Rruga Dalip Peza, Nr. 12, Durres

ALBMECCANICA

Marikaj, P.nr.2, Prane Postes, Durres

ANIL

Rruga Tirana, Lgj. 14, Pas Ish-ndermarrjes Se Bonifikimit, Durres

EL & M

Lgj. 14, Tek Unaza e Re, Durres

IL-FA

Shkozet, Lagjia 14, Durres

IS IS DOREAL

Rruga 3 Vellezerit Thanasi, Lgj.13, Durres

KARATI

Rruga Taulantia, Lgj. 1, K. Iv, Durres

MALO-L

Hekurudha, Lagj. 13, Plazh, Durres

MUHLER

Rruga e Kalase, Godine Sherbimi Dhe Banimi 2 Kateshe, Kruje, Durres

TURKESHI

Rruga Karl Topia, Durres

BARM-KULLA

Rruga Aleksander Goga, Qendra e Biznesit Eden, Lgj. 2, Durres

CINGERRIMA

Rruga Aleksander Goga, Lgj. Nr. 15, Brenda Ambienteve Te Ish-fabrikes Se Mobiljeve, Durres
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP