Best Chemicals Companies in Albania

Looking for Best Chemicals in Albania? Find the list of Top Best Chemicals Companies in Albania on our business directory. Best Chemicals Companies near me.
Looking for Best Chemicals in Albania? Find the list of Top Best Chemicals Companies in Albania on our business directory. Best Chemicals Companies near me.
We found 96 companies

Liqui Moly

Rruga Muhamet Gjollesha, Perballe Insitutit Te Fiskultures, Tirana
Entuziazmi – një forcë që lëviz dhe qëndron prapa ideve dhe aktiviteteve tona. Me përkushtimin dhe pasionin e tyre, me idetë dhe aftësitë, më shumë se 800 punonjës në LIQUI MOLY kanë krijuar markën që...
 Verified  Updated
1

Al Mar Shpk

Autostrada Tirane - Durres Km 28, Lagja 14, Shkozet, Durres
AL-MAR sh.p.k. zhvillon aktivitetin e saj ne fushen e prodhimit te ambalazheve plastike dhe te letres, me dhe pa stampim, te formave dhe dimensioneve te ndryshme. AL-MAR ka qene fabrika e pare shqipta...
 Verified  Updated
2

Shell (Alba Sh.a)

Fortuzaj - Vaqarr, Tirana
Alba sh.a. ka filluar aktivitetin e saj që prej vitit 1993. Në bazë të përvojës shumë vjecare në tregtimin e vajrave lubrifikante, kompania ka marrë statusin e distributorit eskluziv i produkteve nga ...
 Verified  Updated

Albel Sa

Lgj. 17, Rruga Dalip Peza, Durres
 Verified  Updated
3

CASTROL

Autostrada Tirane - Durres Km 1, Prane Servis Classic Volkswagen, Tirana

F.E.A.R

Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash, Laprake, G. 7, Nr. 11, Tirana

KOMPLEKSI ERI

Milot, Autostrada Fushe Kruje - Miltot, Km. 7

ACI SH.A

Rruga Ali Kelmendi, Perballe Stacionit T Efundit Te Autobuzave, Kombinat, Tirana

3A PROFILE SH.A

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Vaqarr, Tirana

B&A-02 SH.A

Rruga Shemsie Haka, Ish Poligrafiku, Tirana

B.I.A.P

Autostrada Tirane - Durres, Vore, Tirana

ELF (CLASSIC L)

Rruga E Kavajes, Nr. 116, Ish Stabilimenti Mihal Duri, Tirana

GERONDI

Lagjia 1 Maji, Rruga Taulantia, Fier

R.I.A 200 SH.P.K

Rruga Dervish Hatixhe, Perballe Gjimnazit Sami Frasheri, Tirana

BIFSHA

Rruga Lef Sallata, Lgj. Kushtrimi, Ish Npa, Vlore

CHIMICA D AGOSTINO

Rruga Dritan Hoxha, Nr. 10/3, Ish Rruga Kongresi I Permetit, Tirana

COSMOPLASTICA

Rruga Siri Kodra, Ish Ndërmarja e Ndërtimin Miniera Metalifere, Tirana

ERVOCAT

Rruga E Kavajes, P. 223, Sh. 2, Ap. 9, Prane Policise Bashkiake, Tirana

FRUTI BEST

Kombinati Metalurgjik, Elbasan

GLAN

Rruga Skenderbej, Lgj. 3, Durres

IMPULS 95

Autostrada Tirane - Elbasan, Km 20, Elbasan

LIREDI

Rruga Dritan Hoxha, Ish Menca E Shkolles Se Partise, Tirana

MELDI

Rruga Mihal Duri, Tirana

METAL PLAST

Ish Kombinatit Misto Mame, Tirana

MS GROUP

Rruga Rruga Babe Rexha, P. Orion, K. Ii, Tirana

Skenderi-g Shpk

Bulevardi Zhan D'ark, Pallati 5.1/1, Tirana
 Verified  Updated

VANGJUSH

Bilisht, Rruga Korce - Bilisht Km 1

AL-MAR

Autostrada Durres-tirane, Km. 2, Durres
123...4
96 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP