Best Hospitals in Albania

Looking for Best Hospitals in Albania? Find the list of Best Hospitals in Albania on our business directory. Best Hospitals near me.
Looking for Best Hospitals in Albania? Find the list of Best Hospitals in Albania on our business directory. Best Hospitals near me.
We found 66 companies

Spitali Salus Tirana

Autostrada Tirane-durres Km 1, Rruga Vidhe Gjata, Nr. 16, Mezez, Kashar, Tirana
SALUS Spitali Multispecialistik Mjekёsor Kirurgjikal italo-shqiptar Salus ёshtё njё strukturё spitalore private italo-shqiptare qё ofron shёrbime shёndetsore ambulatorike dhe hospitalizim pёr patologj...
 Verified
1

Acibadem

Rruga Muhamet Gjollesha, P. 73, Shk. 2, K. i, Ap. 13, Prane Shkolles Sabaudin Gabrani, Tirana
Informacioni i publikuar në këtë faqe është i përgjithshëm dhe nuk duhet të konsiderohet si këshillë mjekësore për procedurat specifike diagnostike ose terapeutike. Për pyetje specifike në lidhje me s...
 Verified
2

American Hospital

Tirane, Tirana
The American Hospital offers a wide range of services, including urology, rheumatology, proctology, pulmonology, orthopedics, ORL, oncology, ophthalmology, obstetrics, neurology, neurosurgery, nephrol...
3

DERMO LIFE

Rruga Petro Nini Luarasi, 200 M Mbi Shkollën E Baletit, P. I Ri, K. 2, Tirana

AMAVITA

Rruga Pjeter Budi, 75/3, Perballe Institutit Te Kultures Italiane, Tirana

DURRES INTERNATIONAL HOSPITAL

Lgj. 4, Rruga Skenderbej, Prane Stacionit Te Trenit, Durres

GERMAN HOSPITAL

Rruga Nikolla Lena, Kryqezimi Me Rrugen e Kavajes, Tirana

GUVEN

Bulevardi Bajram Curri, Nr. 49, Etc, K. Iii, Tirana

SPITALI EUROPIAN

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Gruppo Vila Maria, Kashar, Tirana

SHERBIMI ENDOKRINOLOGJIK

Rruga Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana

SPITALI AMERIKAN

Rruga Don Bosko, Prane Spitalit Ushtarak, Laprake, Tirana

Spitali Ushtarak

Rruga Lord Bajron, Laprake, Tirana
 Verified

DEPARTAMENTI I FARMACISE QENDRORE

Rruga Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana
123...4
66 companies
Filter by City
Related Categories
 • Doctors and Clinics399
 • Abortion Clinics
  0
 • Acupuncturists
  0
 • Addictions Consultants
  0
 • Ambulance Services
  0
 • Anesthesiologists
  0
 • Chiropractors
  0
 • Community Health Centres
  0
 • Dermatology11
 • Dietitian
  0
 • Disability Services
  0
 • Doctors General Medicine
  0
 • Emergency Care
  0
 • Endocrinologists
  0
 • Eye Care - Vision Care
  0
 • Fertility Doctors for Infertility
  0
 • Gastroenterologists
  0
 • Health Care8
 • Homeopaths
  0
 • Hospitals66
 • Medical Clinic149
 • Medical Tourism2
 • Naturopaths
  0
 • Nutritionists
  0
 • Obstetricians
  0
 • Oncologists
  0
 • Ophthalmologists
  0
 • Osteopaths
  0
 • Pediatrician
  0
 • Physicians
  0
 • Physiotherapy16
 • Podiatry
  0
 • Rheumatologists
  0
 • Sports Injury Clinics
  0
 • STD and HIV Testing Clinic
  0
 • Surgeons
  0
 • Urgent Care
  0
 • Urologists
  0
 • Vasectomy Clinics
  0
 • Veterinary Services
  0
BACK TO TOP