Best Hospitals in Tirana, Albania

Looking for Best Hospitals in Tirana, Albania? Find the list of Top Best Hospitals in Tirana, Albania on our business directory. Best Hospitals near me.
Looking for Best Hospitals in Tirana, Albania? Find the list of Top Best Hospitals in Tirana, Albania on our business directory. Best Hospitals near me.
We found 50 companies

Spitali Salus Tirana

Autostrada Tirane-durres Km 1, Rruga Vidhe Gjata, Nr. 16, Mezez, Kashar, Tirana
SALUS Spitali Multispecialistik Mjekёsor Kirurgjikal italo-shqiptar Salus ёshtё njё strukturё spitalore private italo-shqiptare qё ofron shёrbime shёndetsore ambulatorike dhe hospitalizim pёr patologj...
 Verified  Updated
1

Acibadem

Rruga Muhamet Gjollesha, P. 73, Shk. 2, K. i, Ap. 13, Prane Shkolles Sabaudin Gabrani, Tirana
Informacioni i publikuar në këtë faqe është i përgjithshëm dhe nuk duhet të konsiderohet si këshillë mjekësore për procedurat specifike diagnostike ose terapeutike. Për pyetje specifike në lidhje me s...
 Verified  Updated
2

AMAVITA

Rruga Pjeter Budi, 75/3, Perballe Institutit Te Kultures Italiane, Tirana

GERMAN HOSPITAL

Rruga Nikolla Lena, Kryqezimi Me Rrugen e Kavajes, Tirana

GUVEN

Bulevardi Bajram Curri, Nr. 49, Etc, K. Iii, Tirana

SPITALI EUROPIAN

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Gruppo Vila Maria, Kashar, Tirana

SHERBIMI ENDOKRINOLOGJIK

Rruga Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana

SPITALI AMERIKAN

Rruga Don Bosko, Prane Spitalit Ushtarak, Laprake, Tirana

Spitali Ushtarak

Rruga Lord Bajron, Laprake, Tirana
 Verified  Updated

DEPARTAMENTI I FARMACISE QENDRORE

Rruga Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana

KABINETI I HEMODINAMIKES

Rruga Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana

KLINIKA 3, KIRURGJI E PERGJITHSHME

Rruga Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana

KONSULTAT E INFEKTIVIT

Rruga Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana

KONSULTAT E KARDIOKIRURGJISE

Rruga Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana

KONSULTAT E KIRURGJISE

Rruga Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana

KONSULTAT E NEUROKIRURGJISE

Rruga Kongresi i Manastirit, Tek Spitali 5, Tirana

KONSULTAT E NEUROLOGJISE

Rruga Kongresi i Manastirit, Tek Spitali Nr 5, Tirana

KONSULTAT E PSIKIATRISE

Rruga Kongresi i Manastirit, Tek Spitali Nr. 5, Tirana

MARREDHENIET ME PUBLIKUN & PACIENTET

Rruga e Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana

QENDRA AMBULATORE E SHENDETIT MENDOR

Rruga e Elbasanit, Pas Ambasades Amerikane, Tirana

REANIMACIONI I PERGJITHSHEM

Rruga Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana

REPARTI I HEMODIALIZES

Rruga Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana

REZONANCA MAGNETIKE

Rruga Kongresi i Manastirit, Tek Spitali i Neurokirurgjise, Tirana

SANATORIUMI

Shefqet Ndroqi, Tirana

SEKTORI BIOMEDIKAL

Rruga Dibres, Brenda Qsut-se, Tirana
12
50 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP