DANIEL CONSTRUCTION

Verified
Listing
Company name
DANIEL CONSTRUCTION
Address
Rruga Aulona, Km 1, Fier, Albania
Phone Number
034 222 883
Mobile phone
0672069690
0682077883
Fax
034 222 883

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from DANIEL CONSTRUCTION or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
  Add location
Description
Shoqëria “Daniel Construction” është një shoqëri e krijuar që prej vitit 1994 dhe operon ne sektorin e konstruksioneve metalike , fasadave strukturale dhe gjysëm strukturale, kapanone industriale dhe shumë prodhime të tjera industriale.
Me një eksperiencë dhe me një klientelë mjaft të gjerë në të gjithë Shqipërinë, shoqëria jonë vazhdon historitë e suksesit duke ofruar shërbimet dhe produktet, më profesionale, funksionale dhe të sigurta.
Emri ynë është garancia jonë kundrejt cdo klient duke siguruar cilësinë e shërbimit tonë si një nga shtyllat kryesore të operimit tonë. Njihemi kudo në vend , atje ku kërkohet devotshmëri , korrektësi dhe efektivitet.
“Daniel Construction” operon me përgjegjësi të madhe ndaj cdo klienti dhe cdo partneri. Bashkëpunimi me kompani të mirenjohura të huaja dhe shqiptare si ; Alb-Star, Bankers Petroleum, Bolv-oil, Cobial, Petromanas na kanë garantuar një shtrirje akoma më të gjerë.
Shoqëria jonë është afër cdo individi, biznesi të vogël, biznesi të mesëm afër cdo korporate dhe institucioni shtetëror i cili kërkon shërbimet dhe produktet tona
Working hours
  Add hours

Verified Business

DANIEL CONSTRUCTION - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: January 2016 - View Status


Related Companies to DANIEL CONSTRUCTION


ASB SHPK

Lgj. 16 Prilli, Rruga Sotir Kola, Fier

PANAJOT TAHIRAJ

Lgj. Kastrioti, Rruga Frosina Plaka, Fier

AGBES CONSTRUKSION

Lagjia Sheq i Madh, Afer Ures Se Lumit Seman, Fier

KESI

Rruga Dervish Hekali, Lgj. 29 Nentori, Fier

SARK

Lagjia 15 Tetori, Fier

ALBAN COSTRUZIONI

Rruga Vangjel Noti, Laprake, Tirana
 Verified

EMSH

Rruga Niko Avrami, Nd. 2, H. 1, Nj.bashkiake Nr. 4, Kodi Postar 1007, Tirana

FRAL 2000

Rruga Kavajes, Condor Center K. I, Tirana

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP