Intermedica

Verified
Listing
Recentrly
Updated
Company name
Intermedica
Address
Rruga Reshit Petrela, Perballe Stacionit Te Trenit, Tirana, Albania
View Map
Phone Number
+355 4 2419 312
+355 4 2274 662
Fax
+355 4 2234 166
Working Hours
Sunday: Closed  See All

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Intermedica or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
Rruga Reshit Petrela, Perballe Stacionit Te Trenit, Tirana, Albania Get Directions
Description
Laborator Intermedica, krijuar në qershor të vitit 1996, është një ndër laboratorët më të mëdhenj në Shqipëri, duke qenë i pari në llojin e tij i cili i është nënshtruar kushteve të akreditimit nga Qendra Kombëtare e Cilësisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore në Shqipëri. Ne kemi një partneritet strategjik me një numër laboratorësh prestigjozë jashtë vendit si Mayo Clinic dhe Ariosa Diagnostics në SHBA, In Vitro Lab, Bio Atriki dhe InterGenetics në Greqi si dhe një sërë bashkëpunimesh me laboratorët brenda vendit. Në Laboratorin Intermedica janë të instaluara aparatura dhe autoanalizatorë të kompanive Roche dhe Sysmex, që janë më të njohurat në fushën e ekzaminimeve laboratorike in-vitro dhe që përdorin teknologjinë më të fundit.
Me moton “Modern diagnostics for optimal therapy decisions”, ne mbetemi simbol i inovacionit dhe implementimit të analizave më të fundit, duke qënë edhe laboratori i parë që mundëson diagnostikimin molekular të alergjisë nëpërmjet punimit të testeve specifike të alergologjisë molekulare.
Working Hours
WeekdayTime
Monday:07:00 - 20:30
Tuesday:07:00 - 20:30
Wednesday:07:00 - 20:30
Thursday:07:00 - 20:30
Friday:07:00 - 20:30
Saturday:07:30 - 17:00
Sunday:Closed

Verified Business

Intermedica - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: September 2022 - View Status

Frequently Asked Questions for Intermedica

What is Intermedica’s phone number?
Intermedica’s phone number is: +355 4 2419 312, +355 4 2274 662
What is Intermedica’s official website?
Intermedica’s official website is https://intermedica.al
Where is Intermedica’s headquarters?
Intermedica’s headquarters are in Rruga Reshit Petrela, Perballe Stacionit Te Trenit, Tirana, Albania
What is location map of Intermedica
To see Intermedica’s location map click here View MapRelated Companies to Intermedica


Medik Line Stewart

Rruga Sulejman Delvina, P.33, Tirana
 Verified  Updated

Spitali Salus Tirana

Autostrada Tirane-durres Km 1, Rruga Vidhe Gjata, Nr. 16, Mezez, Kashar, Tirana
 Verified  Updated

ABC Qendra Shendetesore

Rruga Qemal Stafa, Nr. 260, Perballe Shkolles Se Kuqe, Tirana
 Verified  Updated

Acibadem

Rruga Muhamet Gjollesha, P. 73, Shk. 2, K. i, Ap. 13, Prane Shkolles Sabaudin Gabrani, Tirana
 Verified  Updated

Aymed Tirana

Rruga Reshit Petrela, Kompleksi Usluga, Kulla e Xhamit, K. -1, Prane Stacionit Te Trenit, Tirana
 Verified  Updated

BIO LAB

Bulevardi Gjergj Fishta, Prane Gjykates, Kulla 2 Kati Ii, Tirana
 Verified  Updated

Genius

Rruga E Kavajes, Mbi Bkt, Perballe Pallatit Me Shigjeta, Tirana
 Verified  Updated

Gral Medical

Rruga Dritan Hoxha, P. Hawai, K. I, Laprake, Tirana
 Verified  Updated

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP