Qendra Diagnostike Alfa

Verified
Listing
Recentrly
Updated
Company name
Qendra Diagnostike Alfa
Address
Rruga Riza Cerova, Ne Kryqezim Me Rrugen E Dibres, Tirana, Albania
View Map
Phone Number
+355 4 2450 016
Mobile phone
+355 68 220 6300
+355 67 203 6686
Working Hours
Sunday: Closed  See All

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Qendra Diagnostike Alfa or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
Rruga Riza Cerova, Ne Kryqezim Me Rrugen E Dibres, Tirana, Albania Get Directions
Description
Ju mirëpresim në Q.D.A ku ne e kemi bërë atë misionin tonë për të ofruar cilësi dhe kujdes të jashtëzakonshëm për pacientët tanë. Qasja e shenjtë e shërbimit mjeksor që ne ofrojmë fillon nga minuta kur pacienti ka vizituar zonën e pritjes dhe nuk do të përfundoje derisa t’i kemi ofruar kujdesin më të mirë të mundshëm.

Qëndra Diagnostike Alfa ka filluar në fillim me shërbimet laboratorike në sektorin e kujdesit shëndetsor, në Tirane, që në shkurt 2009 dhe më pas në 2012 me shërbime në ekografi, kardiologji, obsetrike/gjinekologji, endokrinologji. Qëndra është pozicionuar në Rr. Dibrës, Tiranë.

Ekipi mjek dhe laborant, i kualifikuar, me experience dhe me grada shkencore, ofrojnë ekspertizë në të gjitha disiplinat për të cilat Qëndra Diagnostike Alfa është e liçensuar, duke siguruar ofrimin e shërbimeve të cilësisë më të lartë për pacientët dhe komunitetin mjeksor.
Working Hours
WeekdayTime
Monday:09:00 - 18:00
Tuesday:09:00 - 18:00
Wednesday:09:00 - 18:00
Thursday:09:00 - 18:00
Friday:09:00 - 18:00
Saturday:Closed
Sunday:Closed

Verified Business

Qendra Diagnostike Alfa - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: September 2022 - View Status

Frequently Asked Questions for Qendra Diagnostike Alfa

What is Qendra Diagnostike Alfa’s phone number?
Qendra Diagnostike Alfa’s phone number is: +355 4 2450 016
What is Qendra Diagnostike Alfa’s official website?
Qendra Diagnostike Alfa’s official website is http://www.alfadiagnostic.al
Where is Qendra Diagnostike Alfa’s headquarters?
Qendra Diagnostike Alfa’s headquarters are in Rruga Riza Cerova, Ne Kryqezim Me Rrugen E Dibres, Tirana, Albania
What is location map of Qendra Diagnostike Alfa
To see Qendra Diagnostike Alfa’s location map click here View MapRelated Companies to Qendra Diagnostike Alfa


Medik Line Stewart

Rruga Sulejman Delvina, P.33, Tirana
 Verified  Updated

Spitali Salus Tirana

Autostrada Tirane-durres Km 1, Rruga Vidhe Gjata, Nr. 16, Mezez, Kashar, Tirana
 Verified  Updated

ABC Qendra Shendetesore

Rruga Qemal Stafa, Nr. 260, Perballe Shkolles Se Kuqe, Tirana
 Verified  Updated

Acibadem

Rruga Muhamet Gjollesha, P. 73, Shk. 2, K. i, Ap. 13, Prane Shkolles Sabaudin Gabrani, Tirana
 Verified  Updated

Aymed Tirana

Rruga Reshit Petrela, Kompleksi Usluga, Kulla e Xhamit, K. -1, Prane Stacionit Te Trenit, Tirana
 Verified  Updated

BIO LAB

Bulevardi Gjergj Fishta, Prane Gjykates, Kulla 2 Kati Ii, Tirana
 Verified  Updated

Genius

Rruga E Kavajes, Mbi Bkt, Perballe Pallatit Me Shigjeta, Tirana
 Verified  Updated

Gral Medical

Rruga Dritan Hoxha, P. Hawai, K. I, Laprake, Tirana
 Verified  Updated

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP