Gazeta Celesi - Tirana

Verified
Listing
Restaurant name
Gazeta Celesi
Address
Rruga E Kavajes, Condor Center, Kati Iii, Tirana, Albania
View Map
Phone Number
+355 4 224 0745
+355 4 224 0746
Mobile phone
+355 68 604 6386
+355 68 205 7074
Working Hours
Sunday: Closed  See All
Job SearchReal Estate Listings

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Gazeta Celesi or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Restaurant Details

Location map
Rruga E Kavajes, Condor Center, Kati Iii, Tirana, Albania Get Directions
Description
Gazeta Çelësi, e para dhe e vetmja gazetë njoftimesh ekonomike dhe ofertash biznesi në Shqipëri!
Që nga botimi i saj i parë në vitin 1998, është “tregu” i parë duke u kthyer në mjetin më të rëndësishëm të komunikimit të konsumatorit drejt konsumatorit (C2C) dhe në mjetin më të efektshëm të komunikimit të biznesit drejt konsumatorit (B2C) dhe duke sjellë së fundmi një risi absolute në tregun e informacionit praktik dhe utilitar: platformën e integruar print-web-mobile, duke mbetur kështu lider i pakontestueshëm i këtij sektori në nivel kombëtar.
Kjo platformë ofron 360° informacion për shit-blerjet, qiratë, tregun e punës, ofertat e biznesit dhe teknologjinë më të fundit që mundëson edhe 360° akses ndaj këtij informacioni nëpërmjet versionit shtyp të gazetës, portalit në web www.gazetacelesi.al dhe aplikacionit për smartphone “Celesi Yellow Pages”.
Working Hours
WeekdayTime
Monday:08:00 - 20:00
Tuesday:08:00 - 20:00
Wednesday:08:00 - 20:00
Thursday:08:00 - 20:00
Friday:08:00 - 20:00
Saturday:08:00 - 14:00
Sunday:Closed

Verified Business

Gazeta Celesi - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: September 2022 - View Status

Frequently Asked Questions for Gazeta Celesi

What is Gazeta Celesi’s phone number?
Gazeta Celesi’s phone number is: +355 4 224 0745, +355 4 224 0746
What is Gazeta Celesi’s official website?
Gazeta Celesi’s official website is https://www.gazetacelesi.al
Where is Gazeta Celesi’s headquarters?
Gazeta Celesi’s headquarters are in Rruga E Kavajes, Condor Center, Kati Iii, Tirana, Albania
What is location map of Gazeta Celesi
To see Gazeta Celesi’s location map click here View MapRelated Companies to Gazeta Celesi


Alsig

Don Bosko, Building in front of Vizion Plus 10th floor , Tirana
 Verified  Updated

The Headhunter

Rruga Themistokli Germenji, P. Gazheleve, K. Iii, Kodi Postar 1010, Tirana
 Verified

Algida

Autostrada Tirane - Durres Km 6, Kashar, Tirana
 Verified  Updated

Oktapus Security

Bulevardi Zogu i, Tek Qendra e Biznesit Veve, Tirana
 Verified  Updated

BRECANI SECURITY

Rruga Papa Gjon Pali Ii, Stadiumi Qemal Stafa, Poshte Tribunes c, Nr. 30, Tirana

EAGLE SECURITY

Rruga Donika Kastrioti, Nr. 11/1, K. 1, Tirana

EUROPE AGENCY

Rruga Bardhok Biba, P. Lid, K. Ii, Zyra Nr. 6, Kp. 2991, Tirana

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP