Glob-3x

Verified
Listing
Recentrly
Updated
Company name
Glob-3x
Address
Rruga Siri Kodra, Blloku i Magazinave Te Tregtise, Tirana, Albania
View Map
Phone Number
+355 69 888 8003
Working hours
Friday: 09:00 - 18:00  See All

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Glob-3x or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
Rruga Siri Kodra, Blloku i Magazinave Te Tregtise, Tirana, Albania Get Directions
Description
Kompania Glob-3X Construction e themeluar ne vitin 2008 eshte nje kompani prestigjoze ne
fushen e ndertimit me veprimtari ne Shqiperi si dhe ne vende te tjera jashte saj.

Kompania ka fituar njohje për zbatimin e projekteve të mëdha, komplekse, nxitjen e inovacionit,
përqafimin e teknologjive në zhvillim duke thyer rekorde ne Ballkan per kohen e zbatimit te tyre.


Që nga fillesat e saj kompania Glob-3X bazohet mbi kualitetin e investimeve, të cilat në fokus
kanë detajet që bëjnë diferencën si dhe ne ofrimin e shërbimeve sa më profesionale, dhe ndërtime
sa më të sigurta.

Glob-3X ka nje staf punonjesish te specializuar dhe kualifikuar te cilet punojne per nje qellim te
perbashket. Perkushtimi, qendrueshmeria ,standartet e larta, koha e shkurter e zbatimit te
projekteve jane pika tona me te forta.
Working hours
WeekdayTime
Monday:09:00 - 18:00
Tuesday:09:00 - 18:00
Wednesday:09:00 - 18:00
Thursday:09:00 - 18:00
Friday:09:00 - 18:00
Saturday:09:00 - 18:00
Sunday:Closed

Verified Business

Glob-3x - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: October 2022 - View Status

Frequently Asked Questions for Glob-3x

What is Glob-3x’s phone number?
Glob-3x’s phone number is: +355 69 888 8003
What is Glob-3x’s official website?
Glob-3x’s official website is https://glob3x.al
Where is Glob-3x’s headquarters?
Glob-3x’s headquarters are in Rruga Siri Kodra, Blloku i Magazinave Te Tregtise, Tirana, Albania
What is location map of Glob-3x
To see Glob-3x’s location map click here View MapRelated Companies to Glob-3x


Inda Shpk

Vaqarr - Tirane, Tirana
 Verified  Updated

Tasyapi Albania

Rruga Reshit Collaku, Hyrja 2, Kati 3, Apartamenti 9, Tirana
 Verified

Euroteorema

Bulevardi Zogu i, Tirana
 Verified  Updated

EURO ADRIATIC - 07 SH.P.K

Rruga Ismail Qemali, P. Gener 2, Prane Liceut Artistik, Tirana

LF CONSTRUCTION GROUP SH.P.K

Rruga Nacionale Tirane - Elbasan Km 3, Mjull-bathore, Sauk, Kompleksi The Touch Of Sun, Tirana

ALBSTAR

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Nr. 2, Tirana

BEST BRANDS

Autostrada Tirane - Durres Km 9, Prane Add, K.3, Tirana

BUZI KOMPANI 8

Rruga Qemal Stafa, P. 31, Shk. b, K. Ii, Tirana

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP