Lignum Al

Verified
Listing
Recentrly
Updated
Company name
Lignum Al
Address
Rrashbull, Durres 2001, Albania, Durres
Phone Number
0682010058
Mobile phone
0682010058
Working hours
Thursday: 08:00 - 17:00  See All
Establishment year 2005
Employees 6-10
Company manager Lignum Al

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Lignum Al or AlbaniaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Description
LIGNUM.al is a company that operates in the field of construction of wooden houses, roofs, tents, gazebos, interiors, and wooden stairs for more than 15 years in Albania, Kosovo, and Macedonia.

We are the first company in Albania since 2005 to build wooden houses. This many years of experience and dozens of successfully completed projects have enabled us to be a Leader in Albania for high quality at low cost.

We are correct in what we do and guarantee quality for what we build.LIGNUM.al është një kompani që operon në fushën e ndërtimit të shtëpive prej druri, cative, tendave, gazebo, mobilimit dhe shkallëve prej druri për më shumë se 15 vite në Shqiperi, Kosove e Maqedoni.

Ne jemi firma e parë në Shqipëri që prej vitit 2005 që ndërtojmë shtëpi druri. Kjo eksperience shumëvjecare dhe dhjetra projekte të përfunduara me sukses ka mundësuar që ne të jemi Lider në Shqipëri për cilësi të lartë me kosto të ulët.

Jemi korrekt në atë që bejmë dhe garantojmë cilësi për atë që ndërtojmë.
Working hours
Monday:08:00 - 17:00
Tuesday:08:00 - 17:00
Wednesday:08:00 - 17:00
Thursday:08:00 - 17:00
Friday:08:00 - 17:00
Saturday:Closed
Sunday:Closed

Verified Business

Lignum Al - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: August 2021 - View Status


Related Companies to Lignum Al


COBANAJ

Rruga Filonid Durrsaku, Lgj. 4, Godina 12 Kateshe, K. Iii, Durres

STRUKTURE 2002

Rruga Mujo Ulqinaku, Lgj. 12, Durres

2 N shpk

Rr."Demokracia", pallati 2, kati 1, Paskuqan
 Verified+5  Years with us

MSA KONSTRUKSION

Tirana RING Center, "Karl Topia" Square, Tirana, Albania, Tirana
 Verified

SI.SI-AL SH.P.K

Autostrada Tirane - Durres Km 4, Tirana
 Verified

Taghreed Group

Vore, Tirana, Albania, Tirana
 Verified

ALB TIEFBAU SH.P.K

Rruga Studenti, P. Fishta 2, Prane Radio Shkodra, Shkoder

GUIDAT PRAKTIKE CELESI

Rruga E Kavajes, Condor Center, K. Iii, Ish-parku I Autobusave, Tirana

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP.com - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP