Bogat

Verified
Listing
Recentrly
Updated
Company name
Bogat
Address
67, osirea tr. tirane, Tirana, Albania
Phone Number
06663566278
Working hours
Monday: 9:00 am - 5:30 pm  See All
Establishment year 2005
Employees 11-15
Company manager Ramesh Bengopi

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Bogat or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Description
Ne ofrojmë kredi me interesa të ulëta.
Procesi i kredisë është i shpejtë dhe i lehtë,
Oferta e kredisë me një normë interesi prej 2% në vit,
Miratimi brenda 24 orëve,
Kredi pa tarifa të fshehura,
Fleksibël, afatgjatë ose afatshkurtër,
Këste kredie deri në 20 vjet.
Ne ofrojmë kredi për klientët vendas dhe ndërkombëtarë,
Për pyetje: më kontaktoni për më shumë detaje,
Kontaktoni me email: [email protected]
Ne jemi të certifikuar, të besueshëm dhe efikas.
Working hours
WeekdayTime
Monday:9:00 am - 5:30 pm
Tuesday:9:00 am - 5:30 pm
Wednesday:9:00 am - 5:30 pm
Thursday:9:00 am - 5:30 pm
Friday:10:00 am - 5:30 pm
Saturday:10:00 am - 12:30 pm
Sunday:Closed

Verified Business

Bogat - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: October 2022 - View Status

Frequently Asked Questions for Bogat

What is Bogat’s phone number?
Bogat’s phone number is: 06663566278
Where is Bogat’s headquarters?
Bogat’s headquarters are in 67, osirea tr. tirane, Tirana, Albania
Who is Bogat’s manager?
Bogat’s manager is Ramesh BengopiRelated Companies to Bogat


Albanian Courier

Autostrada Tirane - Durres Km 4, Rruga Dytesore, Tirana
 Verified  Updated

Speed Eco

Rruga Ismail Qemali, P.27, Tirana
 Verified  Updated

TNT Albania

Rruga Mine Peza, Nr. 2, Tirana
 Verified  Updated

EMS (Posta Shqiptare )

Rruga Aleksander Moisiu, Prapa Karburant Alpet, Kinostudio, Tirana
 Verified  Updated

FEDEX

Rruga Mine Peza, Nr. 2, Tirana
 Verified  Updated
1.0
1 Review

FPM Tutto Mobili

Autostrada Tirane - Durres Km 5, Tirana
 Verified  Updated

Pecikllas Vision

Rruga Konferenca e Pezes, Ish-kombinati Drurit "misto Mame", Tirana
 Verified  Updated

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP