Illyria GeoTechnologies Shpk

Verified
Listing
Company name
Illyria GeoTechnologies Shpk
Address
Rruga Robert Shvarc, Ndertesa 8, Kati 4, Ap 23, Tirana, Albania
View Map
Phone Number
+355676009006
Mobile phone
0672039979
Working hours
Monday: 09:00 - 17:00  See All
Establishment year 2008
Employees 51-100
VAT registration K81330018U
Company manager Xhoineo Kasa

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Illyria GeoTechnologies Shpk or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
Rruga Robert Shvarc, Ndertesa 8, Kati 4, Ap 23, Tirana, Albania Get Directions
Description
Illyria GeoTechnologies Shpk (IGT) prej vitit 2008 solli për herë të parë në Shqipëri sistemin GPS të Monitorimit dhe Menaxhmit të Mjeteve Motorike. IGT është kompani që ofron zgjidhje për menaxhimin e automjeteve tuaja. Produktet dhe shërbimet tona u mundësojnë klientëve tanë të rrisin sigurinë e automjeteve, kontroll 24/7 nëpërmjet telefonit ose kompjuterit, historikun ditor dhe gjithçka tjetër rreth saj.
Working hours
WeekdayTime
Monday:09:00 - 17:00
Tuesday:09:00 - 17:00
Wednesday:09:00 - 17:00
Thursday:09:00 - 17:00
Friday:09:00 - 17:00
Saturday:09:00 - 15
Sunday:Closed

Verified Business

Illyria GeoTechnologies Shpk - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: May 2019 - View Status

Frequently Asked Questions for Illyria GeoTechnologies Shpk

What is Illyria GeoTechnologies Shpk’s phone number?
Illyria GeoTechnologies Shpk’s phone number is: +355676009006
What is Illyria GeoTechnologies Shpk’s official website?
Illyria GeoTechnologies Shpk’s official website is http://www.illyria.biz
Where is Illyria GeoTechnologies Shpk’s headquarters?
Illyria GeoTechnologies Shpk’s headquarters are in Rruga Robert Shvarc, Ndertesa 8, Kati 4, Ap 23, Tirana, Albania
Who is Illyria GeoTechnologies Shpk’s manager?
Illyria GeoTechnologies Shpk’s manager is Xhoineo Kasa
What is location map of Illyria GeoTechnologies Shpk
To see Illyria GeoTechnologies Shpk’s location map click here View MapRelated Companies to Illyria GeoTechnologies Shpk


ALBANIAN EAGLE SECURITY SYSTEM

Rruga Mine Peza, 102 / 2 / 9, Tirana
 Verified

ALFLEXIM SECURITY

Bulevardi Gjergj Fishta, Kulla 5, Nr. 52, Tirana

ARFANET SH.P.K

Rruga Muhedin Llagani, Nd. 2, Tirana

GSE SECURITY

Rruga Reshit Collaku, Mbrapa Shallvareve, Tirana

TENZOR

Rruga Sulejman Delvina, Prane P. Moskat, Ap. 4/2, Tirana
 Verified

ZARIFOPOULOS ALBANIA LTD

Laprake, Blloku Gintash 13, Nr. 5, Tirana

IMPACT

Rruga Sulejman Delvina, P. Melrose, Prane Stadiumit Dinamo, Tirana

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP