Companies in Tirana, Albania

Looking for Companies in Tirana? Here you will find 16594 companies in Tirana, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
Looking for Companies in Tirana? Here you will find 16594 companies in Tirana, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
We found 16,594 companies

Tirana Real Estate

Rruga Sami Frasheri, prane Selise Qendrore te LSI, Tirana
Integrity, honesty and knowledge that you could trust. Tirana Real Estate works with professionalism in the field of real estate services. Given that engineers operating in construction, real estate a...
1

CENTRO EVOLUZIONE MODA (C.E.M)

Rr. Pjeter Budi, Vila nr 1 (perballe cafe mulliri vjeter), Tirana
Akademia Teknike - Centro Evolucione Moda është shkolla e parë e hapur ne Shqipëri, e cila funksionon që prej vitit 2003. Kjo shkollë ofron programe 1, 2 dhe 3 vjeçare si dhe kurse afat shkurtr...
2

Hotel "Kombinat"

Rruga "Llazi Miho", njesia bashkiake nr. 6, hyrja 7, prane postes, Tirana
The hotel is located in Kombinat, near Tirana. It offers prices 15 Euro single room, 25 Euro double room (breakfast optional). Free parking space, at the last bus station Kombinat, near the post offic...
3

Studio Ligjore Primis

Toptani Plaza, Shëtitorja Murat Toptani Gjergji Center kati 6 Tirana 1001, Tirana
Primis is founded by Att. Ilir Qafa, Att. Elton beqiraj dhe Arc. Arkond Canaj and is focused on providing professional services and counseling in the field of law, taxation and accounting, marketing, ...
5

AiM Advisory

Rr.Ismail Qemali Nr 29/1, Ap 3 Tirane, Albania, Tirana
AiM Advisory ltd is one stop business shop which provides expertise in Finance, Tax and Business Planning. At Aim Advisory we believe that in every organization, in every operation, or market segment ...
6

Herbal Line Albania

Rr. Barrikadave, pranë Aleanca Franceze, Tirana
HERBAL LINE ALBANIA - SHËNDETI DHE BUKURIA JUAJ PËRMES NATYRËS! Ne jemi Herbal Line Albania. Misioni ynë është shëndeti dhe bukuria juaj përmes natyrës, sepse asgjë nuk mund t’ju kurojë d...
7

IRENT

RRUGA E DURRESIT, NR 79, Tirana
iRent is the leader of low cost car rentals in Albania and offers friendly customer service at the cheapest prices. Book your car in Albania at www.irent.al
8

Ajeets Albania

Tirana, Albania, Tirana
Ajeets Consultants is Albania's leading recruitment services provider since 1991. Ajeets Group provides unique value to clients and candidates through a comprehensive suite of innovative solutions whi...
9

Illyria GeoTechnologies Shpk

Rruga Robert Shvarc, Ndertesa 8, Kati 4, Ap 23, Tirana
Illyria GeoTechnologies Shpk (IGT) prej vitit 2008 solli për herë të parë në Shqipëri sistemin GPS të Monitorimit dhe Menaxhmit të Mjeteve Motorike. IGT është kompani që ofron zgjidhje për...
10

ITE Albania Ltd

Rruga e Durresit, Tirana
ITE Albania Ltd. is established in 2017. We offer services .AL Domain Registration, Web Hosting, Web Development & Web Design in Albania and all over the world.
11

ALBAN COSTRUZIONI

Rruga Vangjel Noti, Laprake, Tirana
The ‘’Alban Costruzioni’’ sh.p.k company, with the adress in ‘’Vangel Noti’’ street (former Josif Pashko combine), Laprake Tirana, with the identifed numberof the legal entry (NIPT J61...
12

ALBANIAN COURIER

Autostrada Tirane - Durres Km 4, Rruga Dytesore, Tirana
lbanian Courier l.t.d. has started its activity in 2002 (from 2002 to 2007 under the name of Union Express) and is licensed by the Ministry of Transport for the operation of the Postal Service Activit...
13

BLEDAR CENAMERI

Bulevardi Bajram Curri, P. Palma E Arte, K. V, Tirana
CLO Legal Solutions is one of the premier law firms that provide a unique service based on an extensive knowledge of key industry sectors and legal practice in the Albanian and European jurisdictions....
14

Dentist ne Tirane

Kavaja St 19, Tirana
Dentist ne Tirane is an advanced dental clinic a part of Dental Tirana, a leading healthcare provider of Albania. Navigate to know on the smile services in Tirana, Albania. provide a safer, more trans...
15

Epitech

Building 07, Tirana Business Park - Rinas Road, Tirana
Privately Endowed Graduate Educational Institution - This school is a member of IONIS Education Group. At the end of the five-year course, the Epitech student is an expert in computer science, autonom...
16

Rent a car Albania

Rinas Airport, Tirana
Rent a car in Albania Offers you best car rental service in small country of Albania. Our office are located to the Tirana city and Tirana International Airport. Public transportation in Albania is li...
17

EURO-LOG

RR:KAVAJES,CONDOR BUSINESS CENTER, Tirana
EURO-LOG offers international freight forwarding services in all countries .. Shipping with trailer, frigo, box, van, Adr etc. Your transport partner!
18

MEMA-company

Rruga Robert Shvarc, Tirana
Gjithëçka që lejon ligji i Republikes së Shqipërisë. Investimi me pjesemarrje ne kuota, ndertime, ofrimi i sherbimit te konsulences, ne fushen e biznesit,.
19

SIGAL A.D, AGJENCI DOGANORE NE SHQIPERI / CUSTOMS AGENCIES IN ALBANIA

Vore - Fushe Kruje, Km 2, Dega E Doganes, Tirana
Agjencia Doganore SIGAL-AD është themeluar në vitin 2006, me një staf të dedikuar dhe profesional. Falë një eksperience shumëvjeçare, SIGAL-AD ofron asistencë të personalizuar për çdo sub...
20

WeDes

Rruga Medar Shtylla, P.54 , Ap.5, Tirana
We support companies in the ongoing process of digital transformation. By sharing the knowledge, talent and skills of our specialists, we offer our Partners development and cooperation based on trust.
21

ALBAFIRE SH.P.K

Rruga Emin Duraku Prane Stadiumit Selman Stermasi, Tirana
Albafire Sh.p.k. ka një traditë dhjetë-vjeçare në tregun shqiptar, por me emrin e tanishëm njihet që më 2003. Firma jonë mbulon sektorët e tregtimit të artikujve të: Gjuetisë Peshkimit Zh...
22

ALBANIAN EAGLE SECURITY SYSTEM

Rruga Mine Peza, 102 / 2 / 9, Tirana
Albanian Eagle Security System (AESS) sh.p.k – Albanian Company established in 1992, began as a pioneer in marketing, installation and maintenance of electronic security control systems, providing t...
23

ALSIG

Don Bosko, Building in front of Vizion Plus 10th floor , Tirana
ALSIG Company was founded in 2001 upon decision of Tirana District Court. Since that time and now, Alsig is making efforts to maintain his top position in the security field in Albania, through introd...
24

Dyqani Taxi

George W Bush 1, Tirana
The biggest Ecommerce website in Albania . Buy clothes, shoes, accessories, home appliances, utensils, TV sets, computers, cassettes, smartphones, earphones, toys, bicycles, shaving machines, plates o...
25

RealEx Albania

Rruga Andon Zako Çajupi 20/6, Tirana
AT REALEX, WE AIM TO BE DIFFERENT. We want to stand out from the crowd for all the right reasons and we encourage the team to take an innovative and progressive approach to their work. With a focus on...
26

MSA KONSTRUKSION

Tirana RING Center, "Karl Topia" Square, Tirana, Albania, Tirana
Tirana Ring Center, a project of “MSA Konstruksion”, is the biggest shopping center in Tirana. RING offers to its customers the pleasure of shopping and entertainment with an innovative concept wh...
28

PARAJSA

Rruga Asim Vokshi, Perballe Politeknikumit, Tirana
Agjensi Funeral Parajsa operon qe prej 8 vitesh ne Tirane dhe ne cdo vend te Shqiperise qe kerkohen sherbimet tona profesionale. Duke mos u kufizuar vetem ne Shqiperi shoqeria jone operon ne cdo vend ...
29

SI.SI-AL SH.P.K

Autostrada Tirane - Durres Km 4, Tirana
Road signs, road markings, Traffic control equipment
30
123...554
16,594 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP