The List of Aluminium Companies in Tirana, Albania

Discover the Top Aluminium Companies in Tirana, Albania Near Me. Read Reviews and Share your Experience by Leaving a Review
We found 116 companies

Alumil

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Tirana
Alumil S.A. is the largest privately-owned aluminium extrusion group in South-East Europe, in terms of production, distribution network and range of aluminium profile systems. It is among the top supp...
 Verified
1

Real Shpk

Vaqarr, Rruga Nacionale, Tirana
Real Shpk është një nga kompanitë më të sukseshmë në sektorin e industrisë ushqimore në Shqipëri. Vitet e ekpseriencës dhe partneritetet me kompanitë më të mëdha europiane i kanë dhënë “Real Shpk” një...
 Verified
2

Lika Company

Autostrada Tirane - Durres Km 5, Tirana
Lika Electronic stands for encoders and position measuring systems. Since its inception in 1982, Lika Electronic develops and manufactures incremental and absolute, optical and magnetic, rotary and li...
 Verified

SONI DURAL

Rruga Shemsie Haka, Ish Kombinati Poligrafik, Tirana

ALBA PEN SH.P.K

Rruga Siri Kodra, Te Blloku I Magazinave, Tirana

ZANIDURALUMIN

Rruga 5 Maji, Ish Kombinati I Mishit, Tirana

ALPAK

Rruga Sabaudin Gabrani, Prane Ish Misto Mames, Tirana

ENTER AMERICAN

Rruga Don Bosko, Prane Parkut Te Autobuzave, Ndertesa 130, Tirana

EVEREST

Bulevardi Blu, Nr.544, Tirana

EXALCO S.A (ALUMIX SH.P.K)

Rruga Nacionale Tirane - Kavaje, Km. 5, Vaqarr, Tirana

ILIRIA SHPK

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Tirana

ALBAPEN

Rruga Siri Kodra, Tirana

AL-DUR INVEST

Rruga Don Bosko, Nr.40, Tirana

D&D COLOR-AL

Autostrada Tirane-durres, Rruga E Fllakes, Komuna Xhafzotaj, Tirana

DED PRENGA

Rruga Myslym Keta, P. Amfora, Tirana

ERMAL DEMUSHI

Rruga E Kavajes, Te 21 Dhjetori, Tirana

FERROLINE

Rruga Siri Kodra, Ish Frigoriferi, Tirana

KLEVISA SH.P.K

Rruga Dibres, Ngjitur Me Shkollen Misto Mame, Tirana
123...6
116 companies
Filter by City
Related Categories