The List of Mental Health Care Companies in Albania

Looking for the Best Mental Health Care Companies in Albania? Find the List of the Best Mental Health Care Companies in Albania on Our Business Directory. Top Mental Health Care Companies in Albania, Mental Health Care Companies Near Me.
We found 8 companies

Psikologu Online

Rruga Dritan Hoxha, Zogu Zi, Tiranë, Tirana
Psikologu Online is a platform with an opportunity to communicate with a mental health professional over the phone or computer. Common tools used include text messaging (chat/live chat), calls, and vi...
 Verified
1

Psikologe Kliniciste Eva Filaj

Rruga Abdyl Frasheri, P. Jeshil, Poshte Librit Universitar, Perballe Euromax, K. Vi, Ap. 6/3, Tirana
Psikologe klinike e formuar në Universitetin “Blaise Pascal” në Clermont Ferrand, Francë. Master në Psikologji Klinike në Universitetin Paris VIII Vincennes-Saint Denis dhe në Universitetin Paris Desc...
 Verified
2

KLINIKA VENIS

Rruga Fadil Rada, Pallati Ne Krah Te Atsh-se100 m Mbi Uren e Tabakeve, Tirana

VENUS CENTER

Rruga Pjeter Budi, P. Classic Construction, Shk. 3, Ap. 25, Tirana

INSTITUTI I SHERBIMEVE PSIKOLOGJIKE

Rruga Gjin Bue Shpata, Prane Farmaci "daja" P. Moskat, Tirana

PSIKOLOGE KLINICISTE (ALBERTA SHKEMBI)

Rruga Barrikadave, Perballe Shkolles "sami Frasheri", Tirana

DR. NIKOLIN LACAJ

Rruga Qemal Stafa, Perballe Shkolles " Fan Noli", Nr.51, Tirana
Filter by City
 • Tirana8
 • Durres
  0
 • Vlore
  0
 • Elbasan
  0
 • Shkoder
  0
 • Korce
  0
 • Fier
  0
 • Kamez
  0
 • Berat
  0
 • Lushnje
  0
Related Categories
BACK TO TOP