Alfa Sh.a - Tirana

Verified
Listing
Company name
Alfa Sh.a
Address
Autostrada Tirane - Durres Km 0, Kp.1001, Tirana, Albania
Phone number
+355 4 2453 457
Fax
+355 4 2453 458
Working hours
Monday: 09:00 - 18:00  See All

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Alfa Sh.a or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
  Add location
Description
ALFA SH.A. u themelua më 1992 nga aksionerët: Vasil NAÇI, Kosta SOTIRI, Kristo NAÇI, Georg ZOIDIS. Zyrat qëndrore u vendosën fillimisht në Vrisera, Gjirokastër.

ALFA SH.A e filloi aktivitetin e saj të biznesit si distributor zyrtare e Amstelit dhe Pepsi Co. Në 1997, një moment historik për ALFA SH.A, shënoi fillimin e aktivitetit të prodhimit. ALFA SH.A ndërtoi një fabrikë moderne në fshatin Glinë (në jug të Shqipërisë), e cila bëri të mundur zgjerimin e aktivitetit me prodhimin e Ujit të Famshëm Glina. Suksesi e çoi ALFA SH.A në marrjen e statusit të Botiluesit zyrtar për territorin shqiptar në 1999. Në vitin 2020, ALFA SH.A filloi prodhimin e birrës Elbar, e cila është edhe birra numër 1 në Shqipëri.
Working hours
WeekdayTime
Monday:09:00 - 18:00
Tuesday:09:00 - 18:00
Wednesday:09:00 - 18:00
Thursday:09:00 - 18:00
Friday:09:00 - 18:00
Saturday:Closed
Sunday:Closed
Listed in keywords

Verified Business

The accuracy of the company profile for Alfa Sh.a is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on October 2022

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business

C2024-02-26
BACK TO TOP