Best Employment Agencies in Albania

Looking for Best Employment Agencies in Albania? Find the list of Top Best Employment Agencies in Albania on our business directory. Best Employment Agencies near me.
Looking for Best Employment Agencies in Albania? Find the list of Top Best Employment Agencies in Albania on our business directory. Best Employment Agencies near me.
We found 28 companies

Balkans Recruitment

Rruga Ymer Kurti, Olympia Shopping Center, Kati 1, Zyra 11, Tirana
Balkans Recruitment is one of the leading Staffing and Recruiting Agencies in South-East Europe. We search for and recruit the most talented professionals who seek employment opportunities with Englis...
 Verified  Updated
1

Gazeta Celesi

Rruga E Kavajes, Condor Center, Kati Iii, Tirana
Gazeta Çelësi, e para dhe e vetmja gazetë njoftimesh ekonomike dhe ofertash biznesi në Shqipëri! Që nga botimi i saj i parë në vitin 1998, është “tregu” i parë duke u kthyer në mjetin më të rëndësishë...
 Verified  Updated
2

The Headhunter

Rruga Themistokli Germenji, P. Gazheleve, K. Iii, Kodi Postar 1010, Tirana
The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Group operating in Southeast Europe. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients. ...
 Verified  Updated
3

EUROPE AGENCY

Rruga Bardhok Biba, P. Lid, K. Ii, Zyra Nr. 6, Kp. 2991, Tirana

ANDE LM

Rruga Ismail Qemali, Nr. 34/1, Kodi Postar 8284, Tirana

PROFESIONISTI

Rruga E Kavajes, Qendra Condor, K. Iii, Tirana

AGJENCIA SHQIPTARE E PUNESIMIT, ASHP

Rruga E Kavajes, Prane Ambulances, Nr. 9, Tirana

ALBA PUNESIM

Rruga E Kavajes, Ish Parku I Autobuzave, Godina E Condor Center, Kulla D, K. Iii, Tirana

ALBANIAN HR SOLUTIONS

Rruga Ramazan Shijaku, P. 26, Shk. 1, Ap. 1, K. Ii, Tirana

ALBANIAN TRAINING CETER

Sheshi Rilindja, Qendra E Biznesit Karl Topia, K.ii, Tirana

ANEGINO

Rruga Abdyl Pajo, Prane Concord Center, Tirana

CELESI

Rruga Kavajes, Condor Center, Kati Iii, Tirana

D.M CONSULTING SERVICES

Rruga Ibrahim Rugova, P. Leskova, Kati Ii, Ap. 7, Tirana

PEDERSEN & PARTNERS - REKRUTIM MANAXHERIAL

Rruga E Elbasanit, P. Edil Al, K. 2, Zyra 318, Tirana

P & P ALBANIA - DR. PENDL & DR. PISWANGER PEOPLE SH.P.K

Rruga E Dibres, Kompleksi Halili, Godina C1, 1017, Tirana

PRODATA

Rruga Rrapo Hekali, Rezidenca Kodra E Diellit, Selite, Farke, Tirana

SELOS

Bulevardi Bajram Curri, Tirana

ALAJDI

Rruga Sadik Petrela, Perballe Venue Club, Tirana

ALBANIA HR AND OUTSOURCING

Bulevardi Gjergj Fishta, Kulla Gora, Nr. 1, K. Ii, Tirana

Amazon International

Rruga Sulejman Delvina, P. 3/1, Ap. 7, Ngjitur Me Shkollen Vasil Shanto, Tirana
 Verified  Updated

BIT ALBANIA

Rruga Dibres, Kompleksi Halili, Tirana

DYNAMICS PARTNERS

Bulevardi Bajram Curri, European Trade Center - Tower A -13/3, Tirana

FENIKS

Rruga Mine Peza, Perballe Rossman & Lala, Tirana

WORK EVERYDAY

Rruga Asim Vokshi, Sheshi Kart Topia, Prane Rrethrrotullimit Te Zogut Te Zi, Tirana

RISI ALBANIA

Rruga Ismail Qemali, P. 18, H. 3, Ap. 15, Tirana

GREEN LIFE

Rruga Sami Frasheri, Prane Cazino Vegas, Tirana

ALB SERVIS

Rruga E Kavajes, Qendra E Biznesit G-kam, Tirana
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP