Best Solicitors in Albania

Looking for Best Solicitors in Albania? Find the list of Top Best Solicitors in Albania on our business directory. Best Solicitors near me.
Looking for Best Solicitors in Albania? Find the list of Top Best Solicitors in Albania on our business directory. Best Solicitors near me.
We found 163 companies

TIVARI Law Firm

Rruga Stefan Kaçulini, Nr. 12, Durres
Tivari & Hareçari law firm was created on 2011 by lawyers Att. Idlir Tivari and Att. Elda Hareçari. Our law firm aim at providing their clients with legal services and representation in national and i...
 Verified
1

Studio Ligjore Primis

Toptani Plaza, Shëtitorja Murat Toptani Gjergji Center kati 6 Tirana 1001, Tirana
Primis is founded by Att. Ilir Qafa, Att. Elton beqiraj dhe Arc. Arkond Canaj and is focused on providing professional services and counseling in the field of law, taxation and accounting, marketing, ...
 Verified+3  Years with us
2

CLO Legal Solutions

Blv. "Bajram Curri", P. Palma, no. 110, 5th Floor, Tirana
CLO Legal Solutions is one of the premier law firms that provide a unique service based on an extensive knowledge of key industry sectors and legal practice in the Albanian and European jurisdictions....
 Verified
3

Anila Kacupi

Rruga Reshit Collaku, P. Aurora K. Iii, Perballe Albtelekom, Gjykata e Larte, Tirana
 Verified  Updated
4

Alma Burgaj

Rruga Dibres, Nr. 403, Midis Medresese Dhe Farmacise Nr. 10, Tirana
 Verified  Updated
5

Gentiana Bardhoka

Rruga Aleksander Goga, Lagj. 2, Durres
 Verified  Updated
6

Anisa Dizdari

Rruga e Dibres, Nr. 277, Tirana
 Verified  Updated
7

Fatmir Lacej

Rruga Kavajes, Tek Poliklinika Nr. 9, Tirana
 Verified  Updated
8

Majlinda Demollari

Rruga Vaso Pasha, Ish-blloku, Suitë 13/3, Përballë Bar Rovena, Tirana
 Verified  Updated
9

Aida Spahiu

Rruga Aleksander Goga, Lagj. 11, Perballe Gjyaktes Se Rrethit, Durres
 Verified  Updated
10

Edlira Hyseni

Bulevardi Zogu i, P. 12-katesh, Prane Gazetes Zeri i Popullit, Tirana
 Verified  Updated

LULJETA XHIXHO SPAHIU

Rruga Mine Peza, P. 8, Kati 2, Ap. 2, Tirana

NIKOLETA GJORDENI

Rruga Sulejman Delvina, 70m Nga Kryqezimi i Komunes Se Parisit, Ne Drejtim Te Vasil Shantos, Tirana

AIDA SHAMETI

Rruga Reshit Petrela, Kullat Prane Arkives Se Shtetit Poshte Postes Shqiptare, Tirana

ALBERT BISHAJ

Bulevardi Gjergj Fishta, P.34, H.8, Tek Gjykata e Rrethit, Tirana

ALMA POSHI

Rruga Sulejman Delvina, Nd. 57, H. 7, Kodi Postar 1022, Në Krah Të Hotel Diplomat 1, Tirana

ALTIN HAXHINASTO

Bulevardi Gjergj Fishta, P. 36, Zyra Nr. 15, Tirana

ANILA CELAJ

Rruga e Elbasanit, Nr. 27, Tirana

ANITA AGOLLI

Rruga Aleksander Goga, Lagj. 2, Durres

Anila Gjermeni

Bulevardi Gjergj Fishta, P. Gora, Perbri Gjykates, Tirana
 Verified  Updated

Ardjana Mediu

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla Nr. 2, K. Vii, Tirana
 Verified  Updated

Artemisa Mecaj

Rruga Durresit, Nr 81, Perballe Gjimnazit Qemal Stafa, Tirana
 Verified  Updated

ARTAN TRESKA

Rruga e Kavajes, P. 146, Shk. 1, Përballë Poliklinikës Nr. 9, Tirana
 Verified  Updated

BAROSHE HOXHA

Bulevardi Bajram Curri, Nd. 11/106, H. 3, Tirana

BLERINA AVRAZI

Rruga Durresit, P. 204, Në Krah Të Ish-ambasadës Jugosllave, Tirana

BLERTA KACELI

Rruga Myslym Shyri, P. 82, Tek Ehw, Tirana

Dhimitra Qarri

Bulevardi Bajram Curri, Përballë Gjykatës Së Shkallës Së Parë, Shk. 3, Ap. 24 (pranë “palmës Së Artë”, Tirana
 Verified  Updated

DIANA BEGA

Bulevardi Bajram Curri, P.1, Tirana

DRITA PEPI

Bulevardi Gjergj Fishta, Tirana
123...6
163 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP