Companies in Durres, Albania

Looking for Companies in Durres? Here you will find 1348 companies in Durres, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
Looking for Companies in Durres? Here you will find 1348 companies in Durres, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
We found 1,348 companies

Tivari Law Firm

Lagja 2, rruga Sulejman Kadiu, Durres
 Verified
1

Dental Plus

Lgj 5 Rr " Mujo Ulqinaku", Durres, Durres
Dental Clinic & Laboratory Qualified Dentists, specialized in Implantology and Orthodoncy. Services we offer: Implantology Orthodoncy Endodontics Pediatric dentist Teeth Whitening Filling etc
 Verified  Updated
2

T&XH shpk

Bulevardi Dyrrah, Lagja 11, Durres
“T&XH” ltd, company of construction is founded in Durrës, in 2017. It has expanded it’s activity thought the country , evolving very quickly during the last years in response to the demand of the Alba...
 Verified  Updated
3

TIVARI Law Firm

Rruga Stefan Kaçulini, Nr. 12, Durres
Tivari & Hareçari law firm was created on 2011 by lawyers Att. Idlir Tivari and Att. Elda Hareçari. Our law firm aim at providing their clients with legal services and representation in national and i...
 Verified
4

Alushi -Trans Shpk

L.14, Autostrada Tirane-Durres, km 31, 2007 Durres - Albania, Durres
Our Company Was Founded in 1991 by Starting a National transport and further continued in 1993 with the International Transport almost throughout Europe. Alushi-Trans meets the activity started with 2...
 Verified  Updated
5

Zanussi Raili Shpk

Shkozet, L.14 Shkozet Perballe Albtelekomit, Durres, Durres
We cooperate also with other leader companies like LF ITalia, Brema, Faema, Cimbali, Carpigiani, Saeco, Electrolux etc. We offer and guarantee all equipment’s repair whether there are furnished or not...
 Verified  Updated
6

Nacional Tetova

Durrës, Durres
We have been operating since 1 January 2000 and we are one of the founders of Albanian gastronomy, we are also a model of many restaurants here in Albania and everywhere in the Albanian territories we...
 Verified
7

Pascucci Café

Lagjia 14, Shkozet, Durres
Pascucci nuk është vetëm sinonim i përzierjeve të kafesë. por u ofron klientëve të saj një larmi të gjerë produktesh për tu shijuar në çdo kohë të ditës. Krenaria e gamës Pascucci janë pa dyshim përzi...
 Verified  Updated
8

Teoren

Autostrada Durres - Tirane, Km 15, Borak, Durres
TEOREN shpk ofron produkte me cilësinë më të mirë me çmimet më të favorshme: NDRIÇUES, SISTEME TRAJTIMI TE UJIT, produkte ELEKTRIKE, HIDRAULIKE, HIDROSANITARE, SISTEME NGROHJE - FTOHJE dhe BOJRAT...
 Verified  Updated
9

Dast Sh.a

Autostrada Tirane-durres Km 30, Durres
Delta Group ndodhet me seli në Tiranë dhe nën ombrellën e saj janë kompanitë tashmë shumë të njohura për tregun vendas dhe atë ndërkombëtar si DeltaHome, Deutschcolor, Thermoswiss, DAST dhe Delta....
 Verified  Updated
10

Metro

Lgj. Nr. 4, Rruga Egnatia, Tek Stacioni I Trenit, Durres
Bileta Avioni Traget Autobus Makina me qera Siguracione
 Verified  Updated
11

Radio Taxi

Qender, Durres
MY TAXI DURRES. E krijuar në Janar të vitit 1999 MY TAXI DURRES vendosi për herë të parë standardet ndërkombëtare të shërbimit taksi me çmime tepër konkuruese. Duke ofruar shërbim 24 orë në 365 ditë t...
 Verified  Updated
12

Shkolla Jo-publike Top School

Rruga De Rada, Lagj. 1, Ish Klubi i Oficereve, Durres
Top School hapi dyert në vitin 2013, si shkollë e mesme e lartë, nga dëshira e një grupi arsimtarësh me eksperiencë shumëvjeçare e të njohur në qytetin e Durrësit, për të ofruar një alternativë më të ...
 Verified  Updated
13

Al Mar Shpk

Autostrada Tirane - Durres Km 28, Lagja 14, Shkozet, Durres
AL-MAR sh.p.k. zhvillon aktivitetin e saj ne fushen e prodhimit te ambalazheve plastike dhe te letres, me dhe pa stampim, te formave dhe dimensioneve te ndryshme. AL-MAR ka qene fabrika e pare shqipta...
 Verified  Updated
14

BKT Agjencia Dogana Durres

Sheshi Trageteve Porti Detar, Durres
First branch of Banka Kombëtare Tregtare was established in Durrës on 29 November 1925, in the historical building where today’s BKT Durrës Branch is situated. This building actually represents the ol...
 Verified  Updated
15

Ferri Trans Forwarding Service

Bulevardi Epidamn, Fly Tower, K. Vi, Durres
Logistics Ground’s flexible model, using only quality carriers, means you benefit from improved service levels, greater flexibility and time-definite deliveries. Our expertise in transport management ...
 Verified  Updated
16

Hafiz Ali Podgorica

Shkozet, Lagj. 14, Afer Kolegjit Turgut Ozal, Durres
Në shkollëm tonë do të gjeni: · Arsim 9-vjecar, klasa 1-9. · Arsim të mesëm për, klasa 10-12. · Ambiente komode me kushte bashkëkohore. · Mjedise sportive dhe clodhëse. · Arsimim dhe edukim i përkusht...
 Verified  Updated
17

KL-ED Kabell

Rruga Pavaresia, Lgj. 13, Plazh, Perballe Hotel Florida, Durres
KL-ED FIBËR u themelua ne vitin 2005, si operator TV Kabllor analog. Ne vitin 2014 filloi procesin e digjitalizimit dhe ofrimi i sherbimi TV Digjital Kabllor,i licensuar nga AMA ( Autoriteti i Mediave...
 Verified  Updated
18

Sarp & Lab

Rashbull, Durres
We are one of the most respected independent firm of engineers, consultants and technical specialists who offer a broad range of services. Through our fully integrated offer we deliver solution to som...
 Verified  Updated
19

TROY MOTOR

Rruga Pavaresia Plazh Durres, Durres
Motorsports store.Showroom with motorbikes,clothes,shoes,accessories .Everything is a goos choice for a gift idea.Unique products with the best prices always in offer.Motorbikes and clothes like& for ...
 Verified  Updated
20

Xhaferraj Alumin Shpk

Rruga Stefan Kaculini, Lgj. 17, Durres
Kompania Xhaferraj Alumin Shpk me një eksperiencë prej 17 vitesh në fushën e aluminit ushtron veprimtarinë në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe jashtë saj, duke ofruar një gamë të gjerë sistemesh ...
 Verified  Updated
21

Lignum Al

Rrashbull, Durres 2001, Albania, Durres
LIGNUM.al is a company that operates in the field of construction of wooden houses, roofs, tents, gazebos, interiors, and wooden stairs for more than 15 years in Albania, Kosovo, and Macedonia. We are...
 Verified

Alba Shipping

Rruga Egnatia, Lgj. 3, Durres
 Verified  Updated
22

Brumar

Rruga Pavaresia, Shkembi I Kavajes, Durres
 Verified  Updated
23

Vellezerit Kola

Lagjia 17, Prane Galaktik Center, Durres
 Verified  Updated
24

Ambra S.r.l

Lagjia 15, Rruga Aleksander Goga, Durres
Ambra is one of the largest apparel manufacturers in Albania and specializes in Cut Make Trim (CMT) production. We are a privately-owned business producing a variety of products including: infants’ ou...
 Verified  Updated

MEHMETI SHPK

Lgj. 14, Prane Umb, Durres, Durres
TRANSPORT & LOGISTIC FIRM
 Verified
25

Sidenor

Autostrada Tirane - Durres Km 24, Prane Stacionit Te Trenit, Sukth, Durres
SIDERAL S.H.P.K. is a one stop shop center for top quality construction materials, located on the 24th km of the main highway connecting Tirana and Durres. SIDERAL S.H.P.K is a subsidiary of SIDENOR G...
 Verified  Updated

Top Lines

Rruga Skenderbej, Durres
Linja ndërkombëtare e autobusave Shqipëri Greqi
 Verified  Updated

Albel Sa

Lgj. 17, Rruga Dalip Peza, Durres
 Verified  Updated
26
123...45
1,348 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP