The List of Taxis in Albania

Discover the Top Taxis in Albania Near Me. Read Reviews and Share your Experience by Leaving a Review
We found 39 companies

VrapOn Taxi Albania

Sheshi Jozef San Martin 3, Tiranë 1060, Tirana
VrapOn Taxi Albania is a Uber-like mobile App in Albania that makes your trip to the city safer. Through VrapOn you save time and money, reduce stress and travel smoothly to your destination. While fo...
 Verified
1

City Taxi

Rruga Tish Dahia, Kompleksi Kika 2, Tirana
Our name is a simple way to describe the philosophy site.We believe that a team of dedicated people can bring to the quality, reliability and professionalism taxi service, as never before in Albania. ...
 Verified
2

LUX

Tirana, Tirana
Kompania ‘Taxi Lux Albania’ me ju dhe për ju, vjen në treg në dispozicionin tuaj NonStop 24 orë me një flotë të tërë makinash të reja, me shërbime tepër cilësore dhe me çmimet më të arsyeshme në treg,...
 Verified
3

Radio Taxi

Qender, Durres
MY TAXI DURRES. E krijuar në Janar të vitit 1999 MY TAXI DURRES vendosi për herë të parë standardet ndërkombëtare të shërbimit taksi me çmime tepër konkuruese. Duke ofruar shërbim 24 orë në 365 ditë t...
 Verified
4

ALO TAXI

Rruga Vaso Pasha, Te Ish Mjelma, Tirana
 Verified
5

SPEED TAXI "FIVE STARS"

Rruga Brigada Viii, P. Teknoprojekt, K. Ii, Tirana

MERR TAXI

Rruga Imer Ndregjoni, Prane Oxhakut Te Ish Servisi Oan, Tirana

Radio Taxi Classic

Rruga Nikolla Lena, 100m Larg Spitalit Gjerman, Tirana
 Verified

RADIO TAXI KORREKT

Rruga Myslym Shyri, Prane Vodafonit, Tirana

FRIENDS TAXI

Rruga Bedri Karapici, Ish Mjetet Mesimore, Tirana

ROYAL

Rruga Ferit Xhajko, P.63/6, Ap. 14, Tirana

ARBEN HASANI

Rruga Pandi Dardha, P. 58, Shk. 6, Ap. 72, Tirana

ARJOL POLE

Rruga Frosina Plaku, Prane Hotel Mondial, Tirana

EDUARD XHAFA

Rruga Myslym Shyri, Tek Adidas, Tirana

FLAMUR LAMA

Rruga Sadik Petrela, Tirana

FLORJAN BODINAKU

Rruga Ramiz Treni, Tirana

GENTIAN BODLLI

Rruga Llazi Miho, Tirana

ILIR ALIKO

Rruga e Kavajes, Tirana

JANI STERI

Rruga Riza Cerova, Nr. 116, Tirana
12
39 companies
Filter by City
Related Categories