LUX - Tirana

Verified
Listing
Company name
LUX
Address
Tirana, Tirana, Albania
View Map
Phone number
+355 48 333 333
+355 04 562 0333
Mobile phone
+355 698 444 487
Working hours
Friday: 24 hours  See All
Establishment year 2010

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from LUX or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
Tirana, Tirana, Albania Get Directions
Description
Kompania ‘Taxi Lux Albania’ me ju dhe për ju, vjen në treg në dispozicionin tuaj NonStop 24 orë me një flotë të tërë makinash të reja, me shërbime tepër cilësore dhe me çmimet më të arsyeshme në treg, bashkë me oferta për ditë festash dhe fundjava të ndryshme, duke përfshirë udhëtimet vajtje-ardhje.

Working hours
WeekdayTime
Monday:24 hours
Tuesday:24 hours
Wednesday:24 hours
Thursday:24 hours
Friday:24 hours
Saturday:24 hours
Sunday:24 hours

Verified Business

The accuracy of the company profile for LUX is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on September 2022

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business

C2024-02-23
BACK TO TOP