Best Vehicle Services in Albania

Looking for Best Vehicle Services in Albania? Find the list of Top Best Vehicle Services in Albania on our business directory. Best Vehicle Services near me.
Looking for Best Vehicle Services in Albania? Find the list of Top Best Vehicle Services in Albania on our business directory. Best Vehicle Services near me.
We found 399 companies

Kia Motors – Artinel 95 Sh.p.k

Vore, 1032, Tirana
Me akvitet prej më shumë se 30 vitesh në fushën automobiliske, “Artinel95” sh.p.k. është kompania e parë distributore zyrtare në Shqipëri e një marke prodhuese automjetesh dhe aktualisht distributor z...
 Verified  Updated
1

Millo Color

Autostrada Tirane - Durres Km 8, Perballe City Park, Tirana
Millocolor ka nisur aktivitetin e saj në vitin 1993 si importuese e bojrave profesionale për automjete, mobileri, industri si dhe të veglave të punës që i përkasin kësaj fushe. Sot ajo në sajë të një ...
 Verified  Updated
2

Skoda (Porsche Albania)

Autostrada Tirane - Durres Km 3, Mezez, Tirana
Porsche Albania eshte perfaqesuesi zyrtar i Škoda ne Shqiperi. Porsche Albania është pjesë e grupit Austriak Porsche Holding Salzburg. Porsche Holding Salzburg, tashmë 100% në pronësi të grupit VW, ës...
 Verified  Updated
3

BMW Albania (H.L Group)

Autostrada Tirane - Durres Km 2, Mezez, Tirana
With its four brands BMW, MINI, Rolls-Royce and BMW Motorrad, the BMW Group is the world’s leading premium manufacturer of automobiles and motorcycles and also provides premium financial and mobility ...
 Verified  Updated
4

JEEP (AUTO MASTER SH.A)

Autostrada Tirane - Durres Km 8, Prane City Park, Tirana
AUTOMASTER është në dispozicionin tuaj për të kënaqur çdo nevojë ose kërkesë lidhur me përdorimin e automjetit tuaj dhe shërbimet tona asistenciale. Shërbimet e informacionit dhe relacioni me klientin...
 Verified  Updated
5

VOLKSWAGEN

Autostrada Tirane-Durres Km, 7, Rruga Monun, Tirana
Porsche Albania eshte importuesi ekskluziv i VW ne Shqiperi. VW makina pasagjeresh dhe makina Tregta
 Verified  Updated
6

Allidagu Sh.p.k

Levan, Fier
At Allidagu, we know that the safest piece of equipment is one with properly working equipment, so we pride ourselves on getting your machinery repaired efficiently and effectively. Allidagu Group is ...
 Verified  Updated
7

Auto Kadiu

Autostrada Tirane - Durres Km 3, Prane Universitetit Kristal, Tirana
The company Kadiu Sh.a was founded in 1992, with the aim of trading spare parts for automotive vehicles. Kadiu Sh.a has held a dominant position in the spare parts market in Albania for over 25 years,...
 Verified  Updated

F.E.A.R

Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash, Laprake, G. 7, Nr. 11, Tirana

KAPA GHEPARD

Rruga Astir Nushi, Vila Sukth, Durres

ACDELCO GM.TASHI SH.P.K

Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash, Laprake, Tirana

AUTO - SAIMIR

Kryqezimi i Zogut Te Zi, Prapa Pallatit Te Sportit Asllan Rusi, Tirana

AUTO SERVIS KAMPION

Rruga Siri Kodra, Ish Blloku i Magazinave, Tirana

CHRYSLER, JEEP & DODGE (AUTO MASTER SH.A)

Autostrada Tirane-durres Km 8, Prane Expocity, 1051, Gjokaj, Tirana

HYUNDAI AUTO ALBANIA

Autostrada Tirane - Durres Km 1, Tirana

MASGLASS

Rruga Bedri Karapici, Tirana

MAZDA (UNITED MOTORS LTD)

Autostrada Tirane - Durres Km 8, Brenda Tek Autocity, Tirana

MITSUBISHI (ULTRAMOTORS)

Rruga E Kavajes, Ish Stabilimenti Mihal Duri, Tirana

PEUGEOT (AVEL SH.P.K)

Autostrada Tirane - Durres Km 5, Domje, Tirana

TIRANA AUTO

Autostrada Tirane - Durres Km 0, Tirana

AGJENCIA UNIVERSAL

Rruga Hoxha Tahsim, Nr. 292, Prane Sheshit Shtraus, Tirana

AUDI (PORSCHE ALBANIA)

Autostrada Tirane - Durres Km 3, Mezes, Tirana

AUTO MASTER SERVICE

Autostrada Tirane - Durres Km 8, Prane City Park, Tirana

BESA BUSINESS

Bulevardi 18 Shtatori, Perballe Prokurorise, Gjirokaster

CANI

Rruga Gjin Zenebisi, Gjirokaster

CHEVROLET (NOSHI)

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Tirana

CITROEN (AUTO FRANCE - AL)

Autostrada Tirane - Durres Km 6, Tirana
123...14
399 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP