Best Building Materials in Albania

Looking for Best Building Materials in Albania? Find the list of Top Best Building Materials in Albania on our business directory. Best Building Materials near me.
Looking for Best Building Materials in Albania? Find the list of Top Best Building Materials in Albania on our business directory. Best Building Materials near me.
We found 532 companies

Punime Varresh Eno

Taxhedin Baholli, Varrezat e Sharres, Tirane, Tirana
Tombstone work ( Punime Varresh ) - Quivuresh (Memorials) Eno We have 28 years of experience in processing marble and granite. Thanks to this experience that we have, we have built a relationship of t...
 Verified  Updated
1

T&XH shpk

Bulevardi Dyrrah, Lagja 11, Durres
“T&XH” ltd, company of construction is founded in Durrës, in 2017. It has expanded it’s activity thought the country , evolving very quickly during the last years in response to the demand of the Alba...
 Verified  Updated
2

ALBAN COSTRUZIONI

Rruga Vangjel Noti, Laprake, Tirana
The ‘’Alban Costruzioni’’ sh.p.k company, with the adress in ‘’Vangel Noti’’ street (former Josif Pashko combine), Laprake Tirana, with the identifed numberof the legal entry (NIPT J61904069R), certif...
 Verified
3

Grimer Shpk

Ish Uzina 12, Metalurgjik, Elbasan
GRIMER është një nga prodhuesit kryesorë të gabioneve, rrethimeve dhe profileve per sistemin e thate ne Shqiperi dhe në rajonin e Ballkanit. Produktet e prodhuara nga GRIMER sh.p.k janë në përputhje m...
 Verified  Updated
4

Mat-Edil SHPK

Autostrada Tirane - Durres Km 1, Tirana
The company was established in 1994 with a clear vision and with the aim of entering the Albanian market of contemporary European quality and technology and within a short time managed to become a lea...
 Verified  Updated
5

Renova Sh.p.k

Rruga Teodor Keko, Perballe Hotel Roland, Tirana
RENOVA is synonymous with innovations, technology, success, value, safety and love for work, culture, tradition and loyalty. We aim for technology development and innovation in our products. Renova is...
 Verified  Updated
6

ACP Albanian Construction Portal

Bulevardi Gjergj Fishta, Tirana
Albanian Construction Portal u themelua në vitin 2013 si një nga projektet më ambicioze me qëllim krijimin e portalit të parë të ndërtimit në Shqipëri. Albanian Construction Portal u konkretizua pas n...
 Verified  Updated
7

Alba Road (Izoterm)

Rruga Pavaresia, Nr. 127, Fabrika E Polisterolit Izoterm, Tirana
Kompania Alba-Road sh.a ka filluar aktivitetin e prodhimit të polisterolit EPS të markës IZOTERM® në qytetin e Elbasanit në qershor të vitit 1996. Investimi në ketë linjë prodhimi përbënte një risi pë...
 Verified  Updated
8

Babasi Coo

Fushe Kruja, Fushe Kruja
Babasi operates in production, trade and transportation of inert materials, such as: sand, gravel, stones, gravel, lime, granules, and various building materials. Import-export, production and process...
 Verified  Updated
9

Dast Sh.a

Autostrada Tirane-durres Km 30, Durres
Delta Group ndodhet me seli në Tiranë dhe nën ombrellën e saj janë kompanitë tashmë shumë të njohura për tregun vendas dhe atë ndërkombëtar si DeltaHome, Deutschcolor, Thermoswiss, DAST dhe Delta....
 Verified  Updated
10

Inda Shpk

Vaqarr - Tirane, Tirana
INDA SHA është krijuar në Shkurt të 2000 dhe prej 21 vjetësh ushtron aktivitetin e saj në tregun e shumicës dhe pakices në të gjithë Shqipërinë, ne Kosovë, Maqedoni dhe Mal te Zi. Kompania jone tregto...
 Verified  Updated
11

KID ALB

Maminas, Durres
Kid-Alb. Kombinati i Qeramikes Maminas. Prodhim te produkteve te qeramikes te cilesise te larte.
 Verified  Updated
12

Sarp & Lab

Rashbull, Durres
We are one of the most respected independent firm of engineers, consultants and technical specialists who offer a broad range of services. Through our fully integrated offer we deliver solution to som...
 Verified  Updated
13

Bullari

Cerrik, Elbasan
 Verified  Updated
14

Sidenor

Autostrada Tirane - Durres Km 24, Prane Stacionit Te Trenit, Sukth, Durres
SIDERAL S.H.P.K. is a one stop shop center for top quality construction materials, located on the 24th km of the main highway connecting Tirana and Durres. SIDERAL S.H.P.K is a subsidiary of SIDENOR G...
 Verified  Updated

AED Color Sh.p.k

Rruga Nacionale Fier-vlore, Km. 17, Vlore
AED COLOR ju ofron: Ekskluzivitete të firmave me te njohura te materialeve te ndertimit: ISOMAT, VECHRO, DOW CORNING etj. Nje kompani e cila operon prej vitesh ne Shqiperi me përgjegjësi dhe cilesi, d...
 Verified  Updated

Alb Tiefbau Sh.p.k

Rruga Studenti, P. Fishta 2, Prane Radio Shkodra, Shkoder
Shoqëria Alb Tiefbau shpk u krijua në Qershor të vitit 1994 në Shkodër ku vazhdon të ushtrojë aktivitetet e saj kryesore. Alb Tiefbau shpk është një kompani ndërtimi e specializuar në punime gërmimi, ...
 Verified  Updated

Nika Shpk

Rruga Idriz Alidhima, 100 M Para Stadiumit Te Qytetit, Sarande
Nika SH.P.K me president Z.Llambi Nika,ushtron aktivitetin e saj qe prej vitit 1993,me nje shtrirje te plote ne te gjithe rrethin e Sarandes dhe jashte saj.Dyqani ndodhet prane stadiumit te qytetit. T...
 Verified  Updated

Rofix

Rruga Nacionale Tirane - Kamez Km 5, Tapize, Nikel, Tirana
RÖFIX AG është një kompani ndërkombëtare me seli në Vorarlberg, Austri, e themeluar që në vitin 1888. Prej vitesh tashmë, jemi një ofrues i gamës së plotë të përzgjedhjes për aplikatorët, arkitektët, ...
 Verified  Updated

Taghreed Group

Vore, Tirana, Albania, Tirana
We are a trading company headquartered in Kuwait. Also, we have a branch registered in Albania, as a separate entity as Taghreed Group ShPK, which a trading company in Albania
 Verified+4  Years with us
15

Balliu Bi Shpk

Km 1 Autostrda Rrogozhine-Durres, Kavaje
 Verified  Updated
16

Mapei

Rruga Teodor Keko, Tek Unaza E Re, Prane Alpet, Tirana
Founded in Milan in 1937, Mapei is now one of the world’s leading manufacturers of chemical products for the building industry and has contributed to the construction of some of the most important arc...
 Verified  Updated

Metal Konstruksion Vata Sh.p.k

Lac, Gorre, Lac 1.5 Km Nga Autostrada
 Verified  Updated

GRANITIS SHPK

Zona Industriale Metalurgjike, Ish Uzina 12, Elbasan

KNAUF

Rruga Jeronim De Rada, Nd. 1, H. 25, Ap. 4, Kp. 1017, Tirana

AGALLIU FERRAMENTA

Rruga Nacionale Vlore - Fier, Skrofotine, Vlore

A.M.U

Autostrada Fushe Kruje - Lac, Km 1.5, Fushe Kruja

CANAKU SH.P.K

Rruga Teodor Keko, Unaza E Re, Perballe Hotel Roland, Tirana
123...18
532 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP