Inda Shpk

Verified
Listing
Recentrly
Updated
Company name
Inda Shpk
Address
Vaqarr - Tirane, Tirana, Albania
View Map
Phone Number
+355 47 204 030
Mobile phone
+355 68 208 8215
+355 68 202 9133
Working hours
Friday: 07:30 - 16:00  See All

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Inda Shpk or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
Vaqarr - Tirane, Tirana, Albania Get Directions
Description
INDA SHA është krijuar në Shkurt të 2000 dhe prej 21 vjetësh ushtron aktivitetin e saj në tregun e shumicës dhe pakices në të gjithë Shqipërinë, ne Kosovë, Maqedoni dhe Mal te Zi. Kompania jone tregton makineri profesionale bujqësore, blegtorie, kopshtarie, enologjie, industrie dhe ndertimi. Operojme gjithashtu me sukses në tregun shqiptar, me linjen e prodhimit të skelerisë. Në dyqanet e INDA COMPANY do të gjeni makineri profesionale te markave lider nderkombetare per sektoret. Me stafin e trajnuar posacërisht për të drejtuar klientët në përdorimin sa më efikas të makinerive, si dhe shërbimin ndaj tyre edhe pas shitjeve, INDA Sha ka fituar prestigj dhe besueshmëri në tregun rajonal.
Working hours
WeekdayTime
Monday:07:30 - 16:00
Tuesday:07:30 - 16:00
Wednesday:07:30 - 16:00
Thursday:07:30 - 16:00
Friday:07:30 - 16:00
Saturday:07:30 - 16:00
Sunday:Closed
Keywords

Verified Business

Inda Shpk - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: October 2022 - View Status

Frequently Asked Questions for Inda Shpk

What is Inda Shpk’s phone number?
Inda Shpk’s phone number is: +355 47 204 030
What is Inda Shpk’s official website?
Inda Shpk’s official website is https://inda.al
Where is Inda Shpk’s headquarters?
Inda Shpk’s headquarters are in Vaqarr - Tirane, Tirana, Albania
What is location map of Inda Shpk
To see Inda Shpk’s location map click here View MapRelated Companies to Inda Shpk


ALBAN COSTRUZIONI

Rruga Vangjel Noti, Laprake, Tirana
 Verified

Moto Tirana

Autostrada Tirane - Durres Km 11, Peze e Vogel, Tirana
 Verified  Updated

Tasyapi Albania

Rruga Reshit Collaku, Hyrja 2, Kati 3, Apartamenti 9, Tirana
 Verified

AGR. NEYTON KODRA

Rruga Mihal Grameno, P. 10/1, 200m Mbi Shkollen E Baletit, Tirana

AR & LE

Bulevardi Zhan D'ark, Prane Shk.ismail Qemali, Tirana

ECO ALSION

Autostrada Tirane - Durres Km 11, Tirana

GORICA-IMPEX

Ish Kombinatit Misto Mame, Tirana

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP