Best Construction Companies in Albania

Looking for Best Construction in Albania? Find the list of Top Best Construction Companies in Albania on our business directory. Best Construction Companies near me.
Looking for Best Construction in Albania? Find the list of Top Best Construction Companies in Albania on our business directory. Best Construction Companies near me.
We found 107 companies

Inda Shpk

Vaqarr - Tirane, Tirana
INDA SHA është krijuar në Shkurt të 2000 dhe prej 21 vjetësh ushtron aktivitetin e saj në tregun e shumicës dhe pakices në të gjithë Shqipërinë, ne Kosovë, Maqedoni dhe Mal te Zi. Kompania jone tregto...
 Verified  Updated
1

Glob-3x

Rruga Siri Kodra, Blloku i Magazinave Te Tregtise, Tirana
Kompania Glob-3X Construction e themeluar ne vitin 2008 eshte nje kompani prestigjoze ne fushen e ndertimit me veprimtari ne Shqiperi si dhe ne vende te tjera jashte saj. Kompania ka fituar njohje për...
 Verified  Updated
2

Tasyapi Albania

Rruga Reshit Collaku, Hyrja 2, Kati 3, Apartamenti 9, Tirana
Initially founded in 1979 and started its corporate activities in 1985, TAŞYAPI Construction has become one of the most important construction brands of Turkey in infrastructure and superstructure con...
 Verified
3

Victoria Invest

Lagja 28 Nentori, Rruga 11 Nentori, Elbasan
Our team of staff and managers has an enthusiasm, competence, and commitment unequalled in the industry. Competitive tendering, professional management, quality construction, an excellent safety recor...
 Verified  Updated
4

Euroteorema

Bulevardi Zogu i, Tirana
 Verified  Updated
5

Alb Tiefbau Sh.p.k

Rruga Studenti, P. Fishta 2, Prane Radio Shkodra, Shkoder
Shoqëria Alb Tiefbau shpk u krijua në Qershor të vitit 1994 në Shkodër ku vazhdon të ushtrojë aktivitetet e saj kryesore. Alb Tiefbau shpk është një kompani ndërtimi e specializuar në punime gërmimi, ...
 Verified  Updated

BIBA X

Autostrada Rrogozine Kavaje, Kavaje
 Verified  Updated
6

DANIEL CONSTRUCTION

Rruga Aulona, Km 1, Fier
Shoqëria “Daniel Construction” është një shoqëri e krijuar që prej vitit 1994 dhe operon ne sektorin e konstruksioneve metalike , fasadave strukturale dhe gjysëm strukturale, kapanone industriale dhe ...
 Verified

DECON SH.P.K

Shkozet, Lgj. 4, Prane Ish-ndermarrjes Se Serave

EURO ADRIATIC - 07 SH.P.K

Rruga Ismail Qemali, P. Gener 2, Prane Liceut Artistik, Tirana

LF CONSTRUCTION GROUP SH.P.K

Rruga Nacionale Tirane - Elbasan Km 3, Mjull-bathore, Sauk, Kompleksi The Touch Of Sun, Tirana

AGBES CONSTRUKSION

Lagjia Sheq i Madh, Afer Ures Se Lumit Seman, Fier

ALBSTAR

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Nr. 2, Tirana

BEST BRANDS

Autostrada Tirane - Durres Km 9, Prane Add, K.3, Tirana

BUZI KOMPANI 8

Rruga Qemal Stafa, P. 31, Shk. b, K. Ii, Tirana

Cobial

Rruga Dora D''istria, Nr.2, Tirana
 Verified  Updated

COMER-MAC

Autostrada Tirane - Durres Km 14, Tirana

ELKRI

Lgj. 4, Nr. 2, Ap. 11, Sarande

INTRACOM TELECOM ALBANIA

Rruga Ibrahim Rugova, Tek Sky Tower, Tirana

KESI

Rruga Dervish Hekali, Lgj. 29 Nentori, Fier

PE-VLA-KU

Rruga Don Bosko, P. Al-mak, Tirana

SEGMENT SHPK

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Kashar, Tirana

A.L-ASFALT

Autostrada Tirane-durres, Km. 20, Durres

ALB SONDA

Rruga Ali Shefqeti, Prane Uzines Se Autotraktoreve, Tirana

ALBAN-TIRANA CO

Rruga Komuna e Parisit, P. 4, Shk. 2, K. Ii, Tirana

ALMO KONSTRUKSION

Rruga Gjerj Legisi, P.1, Ap.20, Laprake, Tirana

ALPINE BAU GMBH

Rruga Pjeter Budi, 41/1, Tirana

ARTEL

Rruga Abdyl Frasheri, Tek Vesa Center, Tirana
123...4
107 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP