The List of Cleaning in Tirana, Albania

Looking for the Best Cleaning in Tirana, Albania? Find the List of the. Top Cleaning in Tirana, Cleaning Near Me.
We found 27 companies

Deka

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Gjokaj, Tirana
Për më shumë se 30 vjet DEKA ka inovuar botën me sisteme mjekësore të lazerit dhe terapi të reja. Përmirësimi i punës së mjekëve dhe mirëqenia e pacientëve të tyre është zotimi që themeluesit tanë vaz...
 Verified
1

ALBPASTRIM

Rruga e Kavajes, Condor Center, K. Iii, Tirana

THE ARLA

Rruga Sabaudin Gabrani, Prane Ish-misto Mame, Tirana

AGS

Rruga Beqir Luga, P. 3, Shk. 1/1, Tirana

ALPEN PULITO

Autostrada Tirane - Durres Km 0, Qendra Tregtare Casa Italia, Tirana

DEPURCASA ALBANIA

Rruga Teodor Keko, Njesia Tregetare Nr. 7, Tirana

EURO FAB

Rruga Kajo Karafili, Pallatet Bimbash, Tirana

YAPS

Rruga Don Bosko, Prane Qendres Sociale, Tirana

ALBED CLEANING

Rruga Gani Toptani, Nr. 14, Yzberisht, Tirana

GLOBE WILLIAMS AL

Rruga George W. Bush, Shk. 1, K. Ii, Ap. 5, Tirana

HELYOS ALBANIA SHPK

Rruga Don Bosko, 50m Para Kompleksit Vizion Plus, Tirana

ITAL DETERGENT

Rruga Don Bosko, 50m Para Kompleksit Vizion Plus, Tirana

ITALIAN CLEAN INDUSTRY

Rruga e Barrikadave, Nd. 61, H. 10, Kp. 8191, Tirana

MAGDALENA

Rruga Aleksander Moisiu, P."amfora", Tirana

MARIO PASTRIM

Rruga Durresit, Laprake, Tirana

MONDAN CLEANING

Rruga Saubadin Gabrani, Nr. 2/11, Prane Ish-misto Mames, Tirana

B.A.M.R

Rruga Mahmut Allushi, Prane Teleferikut, Tirana

BOTA E HOTELERISE

Rruga Hoxhe Vokrri, Pallati Kolombo, Kati i i, Nr/5, Tirana

DAIMLER & CHRYSLER

Rruga Durresit, Prane Gjimnazit Qemal Stafa, Tirana
12
27 companies
Filter by City
Related Categories