Deka - Tirana

Verified
Listing
Recentrly
Updated
Company name
Deka
Address
Autostrada Tirane - Durres Km 7, Gjokaj, Tirana, Albania
View Map
Phone Number
+355 44 509 030
Working Hours
Wednesday: 09:00 - 18:00  See All

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Deka or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
Autostrada Tirane - Durres Km 7, Gjokaj, Tirana, Albania Get Directions
Description
Për më shumë se 30 vjet DEKA ka inovuar botën me sisteme mjekësore të lazerit dhe terapi të reja. Përmirësimi i punës së mjekëve dhe mirëqenia e pacientëve të tyre është zotimi që themeluesit tanë vazhdojnë ta respektojnë, ashtu si në të shkuarën.

Historia jonë fillon në fillim të viteve 90. Eshtë historia e tre dekadave të eksperimentimit dhe inovacionit, që përfshin njerëz, studiues dhe zbulime shkencore që kanë krijuar përfitime të vërteta për mjekët dhe pacientët në të gjithë botën.
Working Hours
WeekdayTime
Monday:09:00 - 18:00
Tuesday:09:00 - 18:00
Wednesday:09:00 - 18:00
Thursday:09:00 - 18:00
Friday:09:00 - 18:00
Saturday:09:00 - 18:00
Sunday:Closed

Verified Business

Deka - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: October 2022 - View Status

Frequently Asked Questions for Deka

What is Deka’s phone number?
Deka’s phone number is: +355 44 509 030
What is Deka’s official website?
Deka’s official website is http://www.dekalaser.al
Where is Deka’s headquarters?
Deka’s headquarters are in Autostrada Tirane - Durres Km 7, Gjokaj, Tirana, Albania
What is location map of Deka
To see Deka’s location map click here View MapRelated Companies to Deka


THE ARLA

Rruga Sabaudin Gabrani, Prane Ish-misto Mame, Tirana

W CENTER

Rruga Dritan Hoxha, Rrethrrotullimi I Zogut Te Zi, Tirana

AGS

Rruga Beqir Luga, P. 3, Shk. 1/1, Tirana

PASTRIME SILVIO

Rruga Fatmir Haxhiu, K. I, Prane E.t.c, Tirana

ALBPASTRIM

Rruga e Kavajes, Condor Center, K. Iii, Tirana

DEPURCASA ALBANIA

Rruga Teodor Keko, Njesia Tregetare Nr. 7, Tirana

EURO FAB

Rruga Kajo Karafili, Pallatet Bimbash, Tirana

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP