Best Cleaning in Albania

Looking for Best Cleaning in Albania? Find the list of Top Best Cleaning Services in Albania on our business directory. Best Cleaning Services near me.
Looking for Best Cleaning in Albania? Find the list of Top Best Cleaning Services in Albania on our business directory. Best Cleaning Services near me.
We found 31 companies

Deka

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Gjokaj, Tirana
Për më shumë se 30 vjet DEKA ka inovuar botën me sisteme mjekësore të lazerit dhe terapi të reja. Përmirësimi i punës së mjekëve dhe mirëqenia e pacientëve të tyre është zotimi që themeluesit tanë vaz...
 Verified  Updated
1

THE ARLA

Rruga Sabaudin Gabrani, Prane Ish-misto Mame, Tirana

AGS

Rruga Beqir Luga, P. 3, Shk. 1/1, Tirana

ALPEN PULITO

Autostrada Tirane - Durres Km 0, Qendra Tregtare Casa Italia, Tirana

KA TRADING

Sede, Novosele, Km 18, Kp. 9411, Vlore

MARI

Rruga Pavaresia, Plazh Durres, Durres

ALBPASTRIM

Rruga e Kavajes, Condor Center, K. Iii, Tirana

ALB TISSUE

Shkozet, Rruga Asti Gogoli, Lgj. 14, Magazine 1 Kat

DEPURCASA ALBANIA

Rruga Teodor Keko, Njesia Tregetare Nr. 7, Tirana

EURO FAB

Rruga Kajo Karafili, Pallatet Bimbash, Tirana

YAPS

Rruga Don Bosko, Prane Qendres Sociale, Tirana

ALBED CLEANING

Rruga Gani Toptani, Nr. 14, Yzberisht, Tirana

GLOBE WILLIAMS AL

Rruga George W. Bush, Shk. 1, K. Ii, Ap. 5, Tirana

HELYOS ALBANIA SHPK

Rruga Don Bosko, 50m Para Kompleksit Vizion Plus, Tirana

ITAL DETERGENT

Rruga Don Bosko, 50m Para Kompleksit Vizion Plus, Tirana

ITALIAN CLEAN INDUSTRY

Rruga e Barrikadave, Nd. 61, H. 10, Kp. 8191, Tirana

MAGDALENA

Rruga Aleksander Moisiu, P."amfora", Tirana

MARIO PASTRIM

Rruga Durresit, Laprake, Tirana

MONDAN CLEANING

Rruga Saubadin Gabrani, Nr. 2/11, Prane Ish-misto Mames, Tirana

B.A.M.R

Rruga Mahmut Allushi, Prane Teleferikut, Tirana

BOTA E HOTELERISE

Rruga Hoxhe Vokrri, Pallati Kolombo, Kati i i, Nr/5, Tirana

DAIMLER & CHRYSLER

Rruga Durresit, Prane Gjimnazit Qemal Stafa, Tirana

ERIONI

Ish Kombinatit Misto Mame, Tirana

EXTRA CLEANER

Autostrada Tirane - Durres Km 7, City Park, Tirana

KRISTAL

Rruga Rrapo Hekali, Prane Qendres Kristal, Tirana

ARMONIA HOLDING S.P.A

Rruga Themistokli Germenji, Nr.11, Tirana

HIGJIENA

Kucove, Kucove

PASTRIM HOTELESH, RESTORANTESH, LOKALESH, SHTEPISH

Rruga Muhamet Gjollesha, Perballe Stadiumit Selman Stermasi, Tirana
12
31 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP