Best Electrical Goods in Albania

Looking for Best Electrical Goods in Albania? Find the list of Top Best Electrical Goods in Albania on our business directory. Best Electrical Goods near me.
Looking for Best Electrical Goods in Albania? Find the list of Top Best Electrical Goods in Albania on our business directory. Best Electrical Goods near me.
We found 225 companies

Illyria GeoTechnologies Shpk

Rruga Robert Shvarc, Ndertesa 8, Kati 4, Ap 23, Tirana
Illyria GeoTechnologies Shpk (IGT) prej vitit 2008 solli për herë të parë në Shqipëri sistemin GPS të Monitorimit dhe Menaxhmit të Mjeteve Motorike. IGT është kompani që ofron zgjidhje për menaxhimin ...
 Verified
1

ERZENI SHPK

Samatice, Berat
Kompania “ERZENI”, është e angazhuar të ofrojë një nivel të lartë cilësor të produkteve dhe shërbimeve, të sigurisë ushqimore, për PRODHIMIN, MAGAZINIMIN dhe SHPËRNDARJEN e produkteve me bazë qumështi...
 Verified  Updated
2

Fujitsu Superior Klima

Rruga Sulejman Delvina, P. Melrose, Prane Stadiumit Dinamo, Tirana
Kompania “Superior Klima” aderon në tregun Shqiptar që prej vitit 1998. Prezantimi i një cilësie të lartë në sistemet ngrohje-ftohje dhe aspirim-ventilim ka qenë një nga objektivat e kompanisë që në t...
 Verified
3

Klimateknika

Showroom: Bulevardi Gjergj Fishta, Perballe Diplomat 2, Tirana
Klimateknika sh.p.k. është një kompani shqiptare e themeluar në vitin 2000, me kapital 100% shqiptar, e cila operon në fushën e sistemeve HVAC. Fillimisht aktiviteti i kompanise ka qene tregtia e mate...
 Verified  Updated
4

Frigo ALB

Rruga Muhamet Gjollesha, P.67, Shk.8, Tirana
Komania FRIGOALB është një kompani që operon për më shumë se 20 vite, në fushën e ftohjes dhe kondicionimit. Ne jemi distributor të shumë markave në këto fusha si Embraco, Tecumseh, Panasonic, Eliwell...
 Verified  Updated
5

Lufra Shpk

Bishqethem, Lushnje
Lufra was founded in 1992 as a small cheese dairy, producing new products year after year and continuously improving their quality. Today we collect 60 tons of raw milk from the best modern farms in A...
 Verified  Updated
6

VENKONAIR

Superstrada Lezhe Tirane.km 10, Lezhe
7

Delta Doni & Ajka

Autostrada Lushnje-fier Km. 8, Gorre, Lushnje
 Verified  Updated
8

EuroElektra Sh.p.k

Rruga Prush 1041, Vaqarr, Tirana
Since 2010, "EuroElektra" has become specialized in the wholesale market by offering the full range of electrical materials: civil and industrial. Our product portfolio also covers important sectors s...
 Verified

NAZERI 2000!

Rruga Kavajes, Condor Center, Kulla H, Ap. 27, Tirana

ALBA ELETTRICA

Autostrada Tirane - Durres Km 8, Tirana

TIRANA TEKNOLOGJI

Bulevardi Gjergj Fishta, Ish Qkva, Perballe P. Me Shigjeta, Tirana

UNI-KLIMA

Rruga e Kavajes, Qendra Condor, K. i, Tirana

AERMEK

Bulevardi Gjergj Fishta, Kulla 4, Prane Ish-ekspozites, Tirana

ALB KLIMA

Rruga Hoxha Tahsim, Nr. 38, Tirana

AL-TEC GROUP

Vaqarr, Fshati Prush, Tirana

A2N - TERMOKLIMA SH.P.K

Bulevardi Bajram Curri, Nd. 14, H. 11, 1022, Tirana

CLIMACASA

Rruga e Kavajes, 100 m Perpara Ures Se Teknologjikes, Tirana

GJIROFARM

Autostrada Gjirokaster-kakavije, Vrisera, Gjirokaster

KLIMART ALBANIA SH.A

Rruga Teodor Keko, Unaze e Re, Prane Alpha Bank, Tirana

SOAL

Autostrada Lushnje-fier Km. 8, Gorre, Lushnje

ALBATERMAL

Bulevardi Zhan D'ark, Prane Ministrise Se Puneve Te Jashtme, Tirana

AL-TEK

Vaqarr, Kombinat

BILLI

Sheshi Willson, Tirana e Re, Tirana

B&T SOLUTIONS

Rruga Hoxha Tahsim, Nr. 62/i, Tirana

COMFORT

Rruga Manol Konomi, Nd. 14, Hyrja 6/1, Kp. 1017, Tirana

GARANCIA SHQIPTARE

Bulevardi Zogu I, P. Kischbereger, Tirana
123...8
225 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP