Companies in Lezhe, Albania

Looking for Companies in Lezhe? Here you will find 206 companies in Lezhe, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
Looking for Companies in Lezhe? Here you will find 206 companies in Lezhe, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
We found 206 companies

BKT Lezhe

Shetitorja Gjergj Fishta, Lezhe
First branch of Banka Kombëtare Tregtare was established in Durrës on 29 November 1925, in the historical building where today’s BKT Durrës Branch is situated. This building actually represents the ol...
 Verified  Updated
1

Freskia

Rruga Lezhe - Rrile, Lezhe
Organizojme gezimet tuaja familiare :Martesa. Fejesa. Ditelindje. etj. ... Ju mirepresim....
 Verified  Updated
2

NET Center

Rruga Lezhe - Ishull, Km 0, Lezhe
Nje Bote e re per ju!
 Verified  Updated
3

Posta Lezhe

Rruga Luigj Gurakuqi, Lezhe
Posta Shqiptare Sh.A. është kompania më e madhe tregtare që operon në tregun e shërbimeve postare dhe financiare. Ndër vite, Posta Shqiptare ka qenë e fokusuar jo vetëm në aktivitetin e saj tregtar, p...
 Verified  Updated
4

Raiffeisen Bank

Lagjia Beslidhja, Rr. 'luigj Gurakuqi', Lezhe
Raiffeisen Bank Albania is one of the largest banks in the country. Its asset base is close to 2 billion Euro. Raiffeisen Bank International purchased the Albanian Savings Bank in 2004 and over the la...
 Verified  Updated
5

Trendafili Mistik Te Diella

Laguna E Vainit, Lezhe
I ndodhur në brendësi të zonës së mbrojtur të Vainit, restoranti “Trëndafili Mistik”, i njohur më shumë si “Diella”, emri i zonjës sharmante e cila bashkë me bashkëshortit, kanë hapur restorantin në v...
 Verified  Updated
6

Trendafili Mistik

Laguna e Vainit, Lezhe
I ndodhur në brendësi të zonës së mbrojtur të Vainit, restoranti “Trëndafili Mistik”, i njohur më shumë si “Diella”, emri i zonjës sharmante e cila bashkë me bashkëshortit, kanë hapur restorantin në v...
 Verified  Updated
7

Alb Garden

Autostrada Lezhe - Tirane Km 8, Lezhe
 Verified  Updated
8

VENKONAIR

Superstrada Lezhe Tirane.km 10, Lezhe
9

Vellezerit Bezhi

Rrile, Lezhe
Shijoni picat te gjitha llojeve dhe antipastat me te mira. Restoranti ne dispozicion per evente te n
 Verified  Updated
10

APERTO

Rruga Nacionale Lezhe - Tirane Km 5, Lezhe

GJECI

Superstrada Lezhe-tirane Km. 9, Lezhe

LICATA + GREUTOL

Superstrada Lezhe-tirane, Km 3, Prane Rotondos, Lezhe

Piceri Besa

Rruga Kosova, Lezhe
 Verified  Updated
11

Piceri Marku

Rruga Franz Josef Straus, Lezhe
 Verified  Updated
12

RAPSODIA

Lagja Sake Shengjin- Lezhe, Lezhe

COLACEM ALBANIA

Rruga Nacionale Lezhe-shkoder Km. 7, Balldre, Lezhe

ADI PETROL

Lgj.beslidhja, Godina Perballe Gjykates, K.2, Lezhe

PREVAL

Rruga Luigj Gurakuqi, Lgj. Beselidhja, Lezhe

PROGRES

Lagjia Beselidhja, Prane Stadiumit, Lezhe

ALBINOX

Superstrada Tirane - Lezhe Km 3, Lezhe

BASHKIA LEZHE

Sheshi Gjergj Kastrioti, Lgj. Skenderbeg, Lezhe

BLAED TRADE

Rruga Vellezerit Coku, Perballe Lapidarit, Lezhe

CO CASA (2)

Qendra Tregtare Net Center, Lezhe

DIANA

Lagjia Beselidhja, Kullat Binjake, Tek Gurrat, Lezhe

DUKATI

Rruga Luigj Gurakuqi, Ngjitur Me Stadiumin Beselidhja, Lezhe
123...7
206 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP