Best Farming Companies in Fier, Albania

Looking for Best Farming in Fier, Albania? Find the list of Best Farming Companies in Fier, Albania on our business directory. Best Farming Companies near me.
Looking for Best Farming in Fier, Albania? Find the list of Best Farming Companies in Fier, Albania on our business directory. Best Farming Companies near me.
We found 10 companies

Albert Etsi

Kallm i Vogël, Fier 9327, Fier
Albert Etsi është një nga bizneset që merret me shitjen e inputeve bujqësore përfshirë këto për rritjen e bimëve apo edhe për vaditjen e tyre dhe sisteme të mëdha vaditjeje. Për më shumë informacion r...
 Verified  Updated
1

JORDIL SHA

Rruga Nacionale Fier - Patos Km 4, Portez, Fier

ALBA MOTOR COMPANY

Rruga Nacionale Fier-patos, Km. 4, Fier

Driza

Rruga Ramiz Arianitasi, Tek Lagjia 11 Janari, Prane Prefektures, Fier
 Verified

EDEA

Sheq I Madh, Fier

BEGAJ

Rruga e Semanit, Sera Nr. 1, Gresalli-fier, Fier

TECHNO PART

Mbrostar-farko, Ish Kompleksi Bujqesor, Fier

ARSHIN MYRTO

Lagjia Sheq I Madh, Fier

BLATHRAS

Rruga Nacionale Fier-patos, Km. 7, Fier
Filter by City
Related Categories
 • Abattoirs
  0
 • Agricultural Chemicals
  0
 • Agricultural Consultant
  0
 • Agricultural Equipment
  0
 • Agricultural Services7
 • Agricultural Supplies
  0
 • Agriculture
  0
 • Animal Feed
  0
 • Crop Consultancy
  0
 • Farm Fencing
  0
 • Farm Supplies
  0
 • Livestock
  0
 • Mobile Saw Mill
  0
 • Palm Oil Processing Equipment
  0
 • Poultry Housing Suppliers
  0
 • Sugar Estates
  0
 • Tractor Parts and Spares1
 • Willow Growers
  0
 • Wood Products
  0
 • Woodland Management
  0
BACK TO TOP