Companies in Fier, Albania

Looking for Companies in Fier? Here you will find 251 companies in Fier, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
Looking for Companies in Fier? Here you will find 251 companies in Fier, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
We found 251 companies

AUTOSHKOLLA SHPATA F&D

Lagjia 1 Maj, Rruga Jani Bakalli, Perballe me Polikliniken, Fier
Driving school. Driving license for cars; Driving license for trucks; Driving license for trailer truck; Driving license for buses; Certificate of Professional Capability CAP
 Verified+7  Years with us
1

Arjani Travel

Rruga Brigada Ix, Perballe Raiffaisen Bank, Fier
Udhetimi behet me i bukur kur udhetoni me "ARJANI TRAVEL"
 Verified  Updated
2

Likometaj Travel And Tours

Rruga Brigada Ix, Tek Valuta Dhrahmia, Fier
Bileta Autobusi; Avioni; Trageti; Paketa Turistike, dhe Sherbimi me i ri Fier -Rinas Aeroport-Fier 7 orare ne dite me Minibusa.
 Verified  Updated
3

Allidagu Sh.p.k

Levan, Fier
At Allidagu, we know that the safest piece of equipment is one with properly working equipment, so we pride ourselves on getting your machinery repaired efficiently and effectively. Allidagu Group is ...
 Verified  Updated
4

Arjani Travel

Rruga Brigada IX Sulmuese, Fier, Fier
Udhetimi behet me i bukur kur udhetoni me "ARJANI TRAVEL"
 Verified  Updated
5

Albert Etsi

Kallm i Vogël, Fier 9327, Fier
Inpute bujqësore, vegla pune, makineri bujqësore të reja & të përdorura! •Pompa uji •Elektropompa •Motorrpompa •Sisteme vaditjesh •Tuba alumini •Impiante •Aksesorë vaditjeje •Elektromotorra •Reduktora...
 Verified  Updated
6

Arjon Shpk

Lagjia 1 Maji, Sheshi Leonardo Murialdo, Fier
Arjon shpk was established in 1990 in Fier. After a short period of time it became synonymous with the quality and design of its products, thus winning the trust of its many clients. The latter helped...
 Verified  Updated

DANIEL CONSTRUCTION

Rruga Aulona, Km 1, Fier
Shoqëria “Daniel Construction” është një shoqëri e krijuar që prej vitit 1994 dhe operon ne sektorin e konstruksioneve metalike , fasadave strukturale dhe gjysëm strukturale, kapanone industriale dhe ...
 Verified

Shendelli Sh.p.k

Lgj. Kastrioti, Rruga Mico Papuciu, 2 Kullat, Fier
 Verified  Updated
7

JORDIL SHA

Rruga Nacionale Fier - Patos Km 4, Portez, Fier

ZYRË PËRKTHIMI A-MIHALI SH.P.K

Lgj. 29 Nëntori, Rr. Todi Shkurta, Fier

ERALBI COMPUTER SYSTEM

Lgj. Apollonia, Sheshi: Fitorja, Pallati 9-të Katësh, Kati Ii, Fier

DIMAL TELCOM

Lgj. Apollonia, Rr. Jakov Xoxa, Sheshi, Fitorja, Fier

RELAX IDEAL (2)

Rruga Jani Bakalli, Lagjia 1. Maji, Perballe Kishes Katolike, Fier

ALBA MOTOR COMPANY

Rruga Nacionale Fier-patos, Km. 4, Fier

Driza

Rruga Ramiz Arianitasi, Tek Lagjia 11 Janari, Prane Prefektures, Fier
 Verified  Updated

EDEA

Sheq I Madh, Fier

FIOL

Rruga Ramiz Arianitasi, Lgj. Kryengritja E Fierit, Prane Qtu - Se, Fier

GERONDI

Lagjia 1 Maji, Rruga Taulantia, Fier

KING MEAT

Ish Uzina e Pambukut, Frigoriferi Nr. 2, Fier

AGBES CONSTRUKSION

Lagjia Sheq i Madh, Afer Ures Se Lumit Seman, Fier

ALBADO GROUP

Rruga Nacionale Fier-patos, Fier

ALEN - CO

Ap. 4, Rruga Nr. 3, 9317, Zharrez, Fier

APOLUMIL SKY SH.P.K

Rruga Nuredin Aliu, Lgj. Kryengritja e Fierit, Ish U. M. b, Fier

ART DEKOR

Rruga Jakov Xoxa, Fier

ASB Shpk

Lgj. 16 Prilli, Rruga Sotir Kola, Fier
 Verified  Updated

BELE

Rruga Muharrem Agalliu, Lgj .apollonia, Fier

COLOR PLUS

Rruga Nacionale Fier-lushnje, Km.1, Fier
123...9
251 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP