Albert Etsi - Fier

 • Verified
  Listing
 • Recentrly
  Updated
Company name
Albert Etsi
Location
Kallm i Vogël, Fier 9327, Fier, Albania
View Map
Contact number
+355672050117
Mobile phone
+355672050117
Working hours
 • Monday: 7:00- 18:30
 • Tuesday: 7:00- 18:30
 • Wednesday: 7:00- 18:30
 • Thursday: 7:00- 18:30
 • Friday: 7:00- 18:30
 • Saturday: 7:00- 18:30
 • Sunday: 7:00- 18:30
Establishment year 2002
Employees 1-5
E-mail address
Location map
Company description
Albert Etsi është një nga bizneset që merret me shitjen e inputeve bujqësore përfshirë këto për rritjen e bimëve apo edhe për vaditjen e tyre gjithashtu edhe sisteme të ndryshme vaditjeje. Për më shumë informacion rreth nesh dhe cfarë ofrojmë ne mos hezitoni të na kontaktoni në numrin e dhënë (+355672050117). Disa nga shërbimet tona përfshijnë:

Inpute bujqësore, vegla pune, makineri bujqësore të reja & të përdorura. •Pompa uji •Elektropompa •Motorrpompa •Sisteme vaditjesh •Tuba alumini •Impiante •Aksesorë vaditjeje •Elektromotorra •Reduktora •Kompresorë ajri, dhe shumë të tjera!

Albert Etsi is one of the businesses that deals with the sale of agricultural inputs, including those for growing plants or even for their irrigation and  
Show more also large irrigation systems for different needs. For more information about us and what we offer, please do not hesitate to contact us at the number provided (for English WhatsApp: +355693088471). Some of our services include:

Farming Inputs, Tools, New & Used Farming Machinery. •Water pumps •Electric pumps •Motor pumps •Irrigation systems •Aluminum pipes •Irrigation accessories •Electric motors •Air compressors, and many more!
Products & Services (3)
 • Plehëra kimikë për rritjen e bimëve
  UREA, DAP Nitrat, Super Granular, NPK 15-15-15.... etj për mirëmbajtjen dhe rritjen e shëndetshme të bimëve të mbjella.
 • Sisteme të ndryshme vaditjeje dhe më tepër.
  Sisteme të ndryshme vaditjeje dhe më tepër.
  Siteme të ndryshme vaditjeje si pompa me naftë apo benzinë, prerëse bari, sprucatorë, tubo impianti alumini dhe shumë të tjera.
 • Fara dhe fidane bimorë
  Fara si elbi, gruri, misri, etj dhe gjithashtu porosi të ndryshme për bimë të rritura gati për të mbjellë.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Albert Etsi or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Albert Etsi is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP