Best Farming Companies in Albania

Looking for Best Farming in Albania? Find the list of Top Best Farming Companies in Albania on our business directory. Best Farming Companies near me.
Looking for Best Farming in Albania? Find the list of Top Best Farming Companies in Albania on our business directory. Best Farming Companies near me.
We found 251 companies

ALBAN COSTRUZIONI

Rruga Vangjel Noti, Laprake, Tirana
The ‘’Alban Costruzioni’’ sh.p.k company, with the adress in ‘’Vangel Noti’’ street (former Josif Pashko combine), Laprake Tirana, with the identifed numberof the legal entry (NIPT J61904069R), certif...
 Verified
1

Moto Tirana

Autostrada Tirane - Durres Km 11, Peze e Vogel, Tirana
Moto Tirana sh.p.k-Kompania e parë private në fushën e motorçikletës dhe marinës në shqipëri.
 Verified  Updated
2

XHIHANI SHA

Superstrada Durres - Rrogozhine, Rruga 28 Nentori, Kavaje
Vizitoni faqen tone per me shume informacione.
 Verified  Updated
3

Inda Shpk

Vaqarr - Tirane, Tirana
INDA SHA është krijuar në Shkurt të 2000 dhe prej 21 vjetësh ushtron aktivitetin e saj në tregun e shumicës dhe pakices në të gjithë Shqipërinë, ne Kosovë, Maqedoni dhe Mal te Zi. Kompania jone tregto...
 Verified  Updated
4

MBM Shpk

Ura E Dracit, Kavaje
“MBM” shpk, eshte krijuar me statusin e nje shoqerie me pergjegjesi te kufizuar. Ajo eshte regjistruar ne QKR me date 05. 02. 2008. “MBM” eshte krijuar nga tre partnere. Perfaqesues Ligjor i Kompanise...
 Verified  Updated
5

Agro Blend

Vore, Vore
Lider i Imputeve Bujqësore në Shqipëri!
 Verified  Updated
6

Agro Blend

Perballe Uzines Se Plastmasit, Lushnje
AGRO-BLEND was founded in Vore, close to Tirana in the early 90s, after the political changes in east Europe. It started its business in the trade of pesticides and fertilizers required by farmers in ...
 Verified  Updated
7

Tasyapi Albania

Rruga Reshit Collaku, Hyrja 2, Kati 3, Apartamenti 9, Tirana
Initially founded in 1979 and started its corporate activities in 1985, TAŞYAPI Construction has become one of the most important construction brands of Turkey in infrastructure and superstructure con...
 Verified
8

Albert Etsi

Kallm i Vogël, Fier 9327, Fier
Inpute bujqësore, vegla pune, makineri bujqësore të reja & të përdorura! •Pompa uji •Elektropompa •Motorrpompa •Sisteme vaditjesh •Tuba alumini •Impiante •Aksesorë vaditjeje •Elektromotorra •Reduktora...
 Verified  Updated
9

Vellezerit Kola

Lagjia 17, Prane Galaktik Center, Durres
 Verified  Updated
10

Balliu Bi Shpk

Km 1 Autostrda Rrogozhine-Durres, Kavaje
 Verified  Updated
11

Chicken Farm

500 m Nga Autostrada, Fshati Agonas, Kavaje
 Verified  Updated

JORDIL SHA

Rruga Nacionale Fier - Patos Km 4, Portez, Fier

AGR. NEYTON KODRA

Rruga Mihal Grameno, P. 10/1, 200m Mbi Shkollen E Baletit, Tirana

ALBA MOTOR COMPANY

Rruga Nacionale Fier-patos, Km. 4, Fier

AR & LE

Bulevardi Zhan D'ark, Prane Shk.ismail Qemali, Tirana

Driza

Rruga Ramiz Arianitasi, Tek Lagjia 11 Janari, Prane Prefektures, Fier
 Verified  Updated

ECO ALSION

Autostrada Tirane - Durres Km 11, Tirana

EDEA

Sheq I Madh, Fier

GORICA-IMPEX

Ish Kombinatit Misto Mame, Tirana

MOTO GJENI

Rruga Mine Peza, P. 210, Prane Karburant Gozheli, Tirana

SEJDINI-3W SH.P.K

Prane Fabrikes Se Qelqit, Kavaje

VEKO

Autostrada Tirane - Durres Km 1, Tirana

AGRES KO

Rruga Artan Lenja, Vila 49, Tirana

AGRIGOSE SH.P.K

Tre Urat, Grabian - Lushnje Km . 2, Lushnje
123...9
251 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP