Best Universities in Albania

Looking for Best Universities in Albania? Find the list of Best Universities in Albania on our business directory. Best Universities near me.
Looking for Best Universities in Albania? Find the list of Best Universities in Albania on our business directory. Best Universities near me.
We found 53 companies

AAB College

Rr. ”Elez Berisha”, nr. 56 Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
AAB is the first non-public higher education in Kosovo. AAB College was established after the war in Kosovo when new socio-economic and cultural circumstances appeared for Kosovo citizens by breaking ...
 Verified+6  Years with us

Spitali Rajonal Durres

Rruga Aleksander Goga, Lgj. 8, Durres
Kjo është e vetmja faqe zyrtare e Spitalit Rajonal Durrës.
 Verified

AKADEMIA E FILMIT DHE MULTIMEDIAS MARUBI (AFMM)

Rruga Aleksander Moisiu, Nr. 78, Kinostudio, Kodi Postar 1005, Tirana

EPOKA UNIVESITY

Rruga Tirane Rinas Km 12, Kp. 1039, Tirana

FAKULTETI I SHKENCAVE TE NATYRES

Bulevardi Zogu i, Perballe Maternitetit Te Vjeter, Tirana

UNIVERSITETI EUROPIAN I TIRANES

Bulevardi Gjergj Fishta, Nd. 70, H. 1, Tirana

UNIVERSITETI I TIRANES REKTORATI

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Sheshi Nene Tereza, Tirana

FAKULTETI I EKONOMISE

Rruga e Elbasanit, Prane Ambasades Amerikane, Tirana

IVOCLAR VIVADENT & PARTNERS

Rruga Prokop Myzeqari, Nr. 8, Tirana

KORBI GROUP

Rruga Haxhi Hysen Dalliu, Vila Nr. 5, Tirana

MARIN BARLETI

Rruga Sami Frasheri, Nr. 41 Prane Kompleksit Te Pishinave, Tirana

POLIS

Autostrada Tirane - Durres Km 5, Tirana

SEVASTI & PARASHQEVI QIRIAZI

Kamez Institut, Prane Universitetit Bujqesor

UNIVERSITETI MESDHETAR I SHQIPERISE

Bulevardi Gjergj Fishta, Perballe Shkolles Vasil Shanto, Tirana

ALDENT

Rruga Dibres, Nr. 235, P. Ak, Tek Selvia, Tirana

CANADIAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY

Rruga Andon Zako Cajupi, Prane Sheshit Wilson, Tirana
123
53 companies
Filter by City
Related Categories
BACK TO TOP