The List of Associations in Albania

Looking for the Best Associations in Albania? Find the List of the. Top Associations in Albania, Associations Near Me.
We found 253 companies

GIZ / German International Cooperation

Rruga Skenderbej, Nr. 21/1, P.o. Box 2391, Tirana
As a service provider in the field of international cooperation for sustainable development and international education work, we are dedicated to shaping a future worth living around the world. GIZ ha...
 Verified
1

Instituti I Mjekesise Ligjore

Rruga e Dibres, Nr. 370, Prane Qendres Spitalore Universitare Nene Tereza, Tirana
 Verified
2

NOA

Lgj. Kongresi I Elbasanit, Rrugakoco Brisku, Te Poliklinika, Elbasan
NOA has been a driving force in the local economy, supporting Albanian families and small businesses to grow their businesses and improve their livelihoods. They are proud of their "Fast and Easy" ser...

Alo Marjeta

Rruga Sulejman Delvina, Vlore
Sjellim dreken tek vendi juaj i punes
 Verified

Garazh

Tiranë, Tirane
Një shishe birre që shfrytëzoi dëshirat e secilit nga tre themeluesit për një komunitet të bashkuar, e hapi rrugën për Garazh. Garazh është një nismë e cila synon forcimin dhe zhvillimin e ekosistemit...

KOMITETI I PAJTIMIT MBAREKOMBETAR / NATIONAL COMMITTEE FOR RECONCILIATION

Rruga Maliq Muco, P. 46/1, Ap. 23, Pranë Ministrise Se Drejtesise, Tirana

ICEBERG COMMUNICATION

Rruga Dervish Hima, Ambasador 3, Shk. 1, K. Iv, Ap. 32, Tirana
3

AKADEMIA KULT

Rruga e Kavajes, Condor Center K. Iii, Tirana

Analtir / Shoqata E Transportuesve Nderkombetare Rrugor

Rruga Xhoxhi Martini, Sheshi Avni Rustemi, P. 9 Katesh, Tirana
 Verified
123...13
253 companies
Filter by City
Related Categories