SIGAL A.D, AGJENCI DOGANORE NE SHQIPERI / CUSTOMS AGENCIES IN ALBANIA - Tirana

SIGAL A.D, AGJENCI DOGANORE NE SHQIPERI / CUSTOMS AGENCIES IN ALBANIA
  • Verified
    Listing
Hotel name
SIGAL A.D, AGJENCI DOGANORE NE SHQIPERI / CUSTOMS AGENCIES IN ALBANIA
Location
Vore - Fushe Kruje, Km 2, Dega E Doganes, Tirana, Albania
View Map
Contact number
Mobile phone
Website address
Working hours
  • Monday: 08:00 16:30
  • Tuesday: 08:00 16:30
  • Wednesday: 08:00 16:30
  • Thursday: 08:00 16:30
  • Friday: 08:00 16:30
  • Saturday: 08:00 12:00
  • Sunday: clouse
Establishment year 2006
Employees 11-15
VAT registration K61812009n
E-mail address
Location map
Company description
Agjencia Doganore SIGAL-AD është themeluar në vitin 2006, me një staf të dedikuar dhe profesional. Falë një eksperience shumëvjeçare, SIGAL-AD ofron asistencë të personalizuar për çdo subjekt tregtar, që duhet të kryejë procedurat në doganat shqiptare dhe jo vetëm.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from SIGAL A.D, AGJENCI DOGANORE NE SHQIPERI / CUSTOMS AGENCIES IN ALBANIA or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for SIGAL A.D, AGJENCI DOGANORE NE SHQIPERI / CUSTOMS AGENCIES IN ALBANIA is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

C2024-07-14