Companies in Elbasan, Albania

Looking for Companies in Elbasan? Here you will find 443 companies in Elbasan, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
Looking for Companies in Elbasan? Here you will find 443 companies in Elbasan, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
We found 443 companies

Doan Glass

Kombinati Metalurgjik Km 2, Elbasan
Perpunim xhami Temperim Laminin Fasada Low-E Te gjitha llojet e xhamave Me shumic xhama qeramik per oxhaqe
 Verified  Updated
1

Grimer Shpk

Ish Uzina 12, Metalurgjik, Elbasan
GRIMER është një nga prodhuesit kryesorë të gabioneve, rrethimeve dhe profileve per sistemin e thate ne Shqiperi dhe në rajonin e Ballkanit. Produktet e prodhuara nga GRIMER sh.p.k janë në përputhje m...
 Verified  Updated
2

Acqua Park

Autostrada Elbasan - Metalurgji Km 2, Elbasan
Lokal Super Luksoz ,Sherbim perfekt ,Kapacitet 300 persona ,Arredim te mahnitshem,Ajer i Kondicionuar ,Aspirim, Lulishte e cila sherben per video & Photo e Çifteve.!
 Verified  Updated
3

Doko Sh.p.k

Sh.sh.m.n. Doko- Zona Industriale, Elbasan
Doko Ltd is a family-run business established in 1994. A leader in the region with over 270 successful Transmission Lines and Substation projects across the Balkan Peninsula, Europe and Africa.
 Verified  Updated
4

Peshore Elektronike

Lagjia Aqif Pasha, Elbasan
TUNAMAR Sh.p.k, është një kompani e dedikuar për të ndihmuar klientet e saj të maksimizojnë produktivitetin, efikasitetin dhe sigurinë duke përmirësuar përfitimin në ushtrimin e aktivitetit të tyre. T...
 Verified  Updated
5

Raiffeisen Bank

Rruga Luigj Gurakuqi, Elbasan
Raiffeisen Bank Albania is one of the largest banks in the country. Its asset base is close to 2 billion Euro. Raiffeisen Bank International purchased the Albanian Savings Bank in 2004 and over the la...
 Verified  Updated
6

Tana Elektronik

Rruga Rinia, Elbasan
Synimi yne, te kenaqim klientelen me produktet tona cilesore, zeme Vendin e Pare per Elektronike ne Shqiperi, Eja edhe ti bashkohu me ne
 Verified  Updated
7

Victoria Invest

Lagja 28 Nentori, Rruga 11 Nentori, Elbasan
Our team of staff and managers has an enthusiasm, competence, and commitment unequalled in the industry. Competitive tendering, professional management, quality construction, an excellent safety recor...
 Verified  Updated
8

Elvi Print

Lgj. Visarion Xhuvani, Rruga 8 Marsi, Prane Shkolles Bardhyl Popa, Elbasan
 Verified  Updated
9

Glob Tour

Rruga Qemal Stafa, Perballe Alpha Bank, Elbasan
 Verified  Updated
10

Bullari

Cerrik, Elbasan
 Verified  Updated
11

Biolab Scientific Ltd.

3660 Midland Avenue, Suite 300, Elbasan
Biolab Scientific Limited is a renowned Canadian company, providing a wide range of sophisticated analytical and laboratory instruments including Autoclave, Freeze Dryer, Biological Safety Cabinet, Ce...
 Verified  Updated

Kurum International

Ish Kombinati Metalurgjik, Elbasan
Kurum International was established in 1998 and is specialised in the production of iron-steel, electricity, industrial gases and lime. The company operates in Albania, the Kurum group’s activity, est...
 Verified  Updated

BAHITI - G SECURITY

Lagjia Aqif Pasha, P. 459/1, K. Iii, Elbasan

VIKTORIA INVEST

Lgj. 28 Nëntori, Pallati i Tatimeve, Elbasan, Elbasan

GRAND

Lagjia 28 Nentori, Ne Hyrje Te Qytetit, Elbasan

GRANITIS SHPK

Zona Industriale Metalurgjike, Ish Uzina 12, Elbasan

HERBA FRUCTUS NATURAL

Lagjia Skenderbej, Rruga Iliaz Kosova, Nr. 2, Elbasan

ERGI PINK

Ish Kombinati Metalurgjik, Bradashesh, Elbasan

GRAND PAPER BAGS

Lagjia Aqif Pasha, Kryqezimi I Zaranikes, Nish Vaj, Elbasan

QENDRA TREGTARE ORTI

Lagjia 28 Nentori Pergjate Autostrades Elbasan -metalurgjik Km 1, Elbasan

DEMA SFUNGJER

Autostrada Elbasan-metalurgji Km 4, Prane It Oil, Elbasan

DOAL PAINT

Autostrada Elbasan - Metalurgji, Prane Doko Shpk, Elbasan

REAL SKAMPIS

Qender Elbasan, Brenda Kalase, Elbasan
123...15
443 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP