Herbal Line Albania

Verified
Listing
Recentrly
Updated
Company name
Herbal Line Albania
Address
Rr. Barrikadave, pranë Aleanca Franceze, Tirana, Albania
View Map
Phone Number
+355 67 407 1130
Working hours
Monday: 08:00 - 21:00  See All
Establishment year 2013
Employees 6-10
VAT registration L71528033N

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Herbal Line Albania or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
Rr. Barrikadave, pranë Aleanca Franceze, Tirana, Albania Get Directions
Description
HERBAL LINE ALBANIA - SHËNDETI DHE BUKURIA JUAJ PËRMES NATYRËS!
Ne jemi Herbal Line Albania. Misioni ynë është shëndeti dhe bukuria juaj përmes natyrës, sepse asgjë nuk mund t’ju kurojë dhe t’ju bëjë më të bukur sesa bimët edhe lulet. Ne sjellim tek ju produkte për përdorim mjekësor dhe në fushën e kozmetikës, të cilat janë 100% bio-organike dhe të prodhuara nga kompani të njohura mbarëbotërore për këtë qëllim.Herbal
Line Albania ju ofron:
1. Mbi 200 lloje vajrash të ndryshme organike për profilaksi, sëmundje dhe trajtime bukurie të lëkurës dhe flokëve.
2. Suplemente ushqimore dhe produkte parafarmaceutike për trajtimin e sëmundjeve të ndryshme.
3. Ҫajra bimore për profilaksi, sëmundje dhe humbjen në peshë.
4. Kremra me ekstrakte bimore për lëkurën dhe flokët.
5. Shampo terapeutike me ekstrakte bimore kundër rënies së flokut dhe për rigjenerimin e tyre.
6. Sapunë terapeutikë më ekstraktë bimore dhe baltra kuruese.
7. Maska flokësh dhe fytyre.
8. Locione trupi me ekstrakte bimore.
9. Koktejle bimësh, etj.
Qëllimi ynë është të ofroje për konsumatorin produkte të sigurta, pa përmbajtje kimikatesh dhe substancash të dëmshme për shëndetin.
Produktet tona NUK PËRMBAJNË:
• AROMATIZUES SINTETIKË
• NGJYROSËS ARTIFICIALË
• DERIVATE HIDROKARBURE
• PEG
• PARABEN
• LAURETH SULPHATE (SLS)
• VISKOZANTË SINTETIKË
Mesazhi që depërton në kulturën tonë, misionin, vlerat dhe qëllimet tona është që përtej shitjeve dhe shërbimeve, të ndërtojmë marrëdhënie, duke zgjidhur problemet.
Working hours
WeekdayTime
Monday:08:00 - 21:00
Tuesday:08:00 - 21:00
Wednesday:08:00 - 21:00
Thursday:08:00 - 21:00
Friday:08:00 - 21:00
Saturday:08:00 - 21:00
Sunday:09:00 - 13:00
Products & Services
Detox SuperfoodsPërzierja Super Food DETOX ka aftësinë për të mbrojtur qelizat e mëlçisë dhe pastruar organizmin. Formula përmban 6 ushqime super të përzgjedhura me kujdes: barin e grurit, barin e elbit, algën Chl...

Verified Business

Herbal Line Albania - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: September 2022 - View Status

Frequently Asked Questions for Herbal Line Albania

What is Herbal Line Albania’s phone number?
Herbal Line Albania’s phone number is: +355 67 407 1130
What is Herbal Line Albania’s official website?
Herbal Line Albania’s official website is https://www.herballine.al
Where is Herbal Line Albania’s headquarters?
Herbal Line Albania’s headquarters are in Rr. Barrikadave, pranë Aleanca Franceze, Tirana, Albania
What is location map of Herbal Line Albania
To see Herbal Line Albania’s location map click here View MapRelated Companies to Herbal Line Albania


ILMA-RB profesional cosmetics

Rr.Budi 1 , p.klasik konstruksion,ngjitur me restorant Floga, Tirana
 Verified

Iris Cosmetic

Autostrada Tirane-durres Km 1, Pranë Vodafone, Tirana
 Verified  Updated

Bottega Verde

Autostrada Tirane - Elbasan Teg, Tirana
 Verified  Updated

Deka

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Gjokaj, Tirana
 Verified  Updated

Erozone

Autostrada Tirane - Durres Km 0, Qendra Tregtare Casa Italia, Tirana
 Verified  Updated

Rossman & Lala SHPK

Rruga Mine Peza, Prane Prokurorise, Tirana
 Verified  Updated
1.0
1 Review

Acqua Sapone

Rruga Mine Peza, Perballe Me Beneton, Tirana
 Verified  Updated

Baboralbania

Muhamet Gjollesha street Hotel Mondial, Tirana
 Verified  Updated

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP