The List of Chemicals Companies in Albania

Looking for the Best Chemicals Companies in Albania? Find the List of the. Top Chemicals Companies in Albania, Chemicals Companies Near Me.
We found 98 companies

Liqui Moly

Rruga Muhamet Gjollesha, Perballe Insitutit Te Fiskultures, Tirana
Entuziazmi – një forcë që lëviz dhe qëndron prapa ideve dhe aktiviteteve tona. Me përkushtimin dhe pasionin e tyre, me idetë dhe aftësitë, më shumë se 800 punonjës në LIQUI MOLY kanë krijuar markën që...
 Verified
1

Al Mar Shpk

Autostrada Tirane - Durres Km 28, Lagja 14, Shkozet, Durres
AL-MAR sh.p.k. zhvillon aktivitetin e saj ne fushen e prodhimit te ambalazheve plastike dhe te letres, me dhe pa stampim, te formave dhe dimensioneve te ndryshme. AL-MAR ka qene fabrika e pare shqipta...
 Verified
2

Shell (Alba Sh.a)

Fortuzaj - Vaqarr, Tirana
Alba sh.a. ka filluar aktivitetin e saj që prej vitit 1993. Në bazë të përvojës shumë vjecare në tregtimin e vajrave lubrifikante, kompania ka marrë statusin e distributorit eskluziv i produkteve nga ...
 Verified

Albel Sa

Lgj. 17, Rruga Dalip Peza, Durres
 Verified
3

You - Ar Plast Sh.PK

Tirane, Tirana
You - Ar Plast Sh.PK produces plastic bags. They offer carrying, packaging, and biodegradable plastic bags. Their products are recyclable bags, seedling bag, bag of salt, lime sacks, bags of different...

CASTROL

Autostrada Tirane - Durres Km 1, Prane Servis Classic Volkswagen, Tirana

F.E.A.R

Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash, Laprake, G. 7, Nr. 11, Tirana

KOMPLEKSI ERI

Milot, Autostrada Fushe Kruje - Miltot, Km. 7

ACI SH.A

Rruga Ali Kelmendi, Perballe Stacionit T Efundit Te Autobuzave, Kombinat, Tirana

3A PROFILE SH.A

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Vaqarr, Tirana

B&A-02 SH.A

Rruga Shemsie Haka, Ish Poligrafiku, Tirana

B.I.A.P

Autostrada Tirane - Durres, Vore, Tirana

ELF (CLASSIC L)

Rruga E Kavajes, Nr. 116, Ish Stabilimenti Mihal Duri, Tirana

GERONDI

Lagjia 1 Maji, Rruga Taulantia, Fier

R.I.A 200 SH.P.K

Rruga Dervish Hatixhe, Perballe Gjimnazit Sami Frasheri, Tirana

BIFSHA

Rruga Lef Sallata, Lgj. Kushtrimi, Ish Npa, Vlore

CHIMICA D AGOSTINO

Rruga Dritan Hoxha, Nr. 10/3, Ish Rruga Kongresi I Permetit, Tirana

COSMOPLASTICA

Rruga Siri Kodra, Ish Ndërmarja e Ndërtimin Miniera Metalifere, Tirana
123...5
98 companies
Filter by City
Related Categories