Companies in Shkoder, Albania

Looking for Companies in Shkoder? Here you will find 390 companies in Shkoder, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
Looking for Companies in Shkoder? Here you will find 390 companies in Shkoder, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
We found 390 companies

Kopliku Travel

Rruga Qemal Dracini, Para Teatrit Migjeni, Shkoder
Udhetime Turistike me Grupe Brenda dhe Jashte vendit. Rezervime hotelesh ,paketa turistike etj Bil
 Verified  Updated
1

Fratelli Gruppomobili ( Erzeni )

Bahcallek, Shkoder
Dyert e brendshme dhe dhomat e gjumit qe prodhon Kompania ERZENI&Fratelli gruppomobili, perbejne prodhimet baze te kompanise, qe realizohen fale nje pune dhe eksperience 20 vjecare, punonjesve te kual...
 Verified  Updated
2

TV1 Channel

Lgj. Qemal Stafa, Godina 4-katëshe, Pranë Prefekturës Së Qarkut Shkodër, Shkoder
Televizioni i parë i qytetit të Shkodrës
 Verified  Updated
3

Xhovani 4

Rruga Nacionale Shkoder - Hani i Hotit, Shkoder
Xhovani-4 u themelua ne vitin 1994.Kjo firme importon & exporton pllaka & paisje hidrosanitare te modeleve me te fundit dhe cilesise me te mire.Ka ekskluzivitetin e disa nga firmave me te njohura ne i...
 Verified  Updated
4

Rrashketa

Sheshi Balshaj Nr. 14, Shkoder
 Verified  Updated
5

Alb Tiefbau Sh.p.k

Rruga Studenti, P. Fishta 2, Prane Radio Shkodra, Shkoder
Shoqëria Alb Tiefbau shpk u krijua në Qershor të vitit 1994 në Shkodër ku vazhdon të ushtrojë aktivitetet e saj kryesore. Alb Tiefbau shpk është një kompani ndërtimi e specializuar në punime gërmimi, ...
 Verified  Updated

Rraboshta

Rruga Muhamet Dibra, Shkoder
 Verified  Updated
6

Bashkia Shkoder

Rruga 13 Dhjetori, Nr. 1, Shkoder
Ndarja e re territoriale përcaktoi si qendër të bashkisë së re qytetin e Shkodrës, themeluar në shekullin e katërt para Krishtit nga fisi ilir i Labeatëve.I vendosur në një fushë të gjërë në veri-perë...
 Verified  Updated

GRAND EUROPA

Rruga Studenti, Sheshi 2 Prilli, Shkoder

BERTTONI

Lagjia Skenderbej, Rruga Papa Gjon Pali Ii, Shkoder

KOMPLEKSI ARGENTI

Bulevardi Mehmet Pashe Plaku, Lugu Cezma, Shkoder

SHQIPERIA TRIKOT

Zona Industriale, Rruga Inxhinjer Gjovalin Gjadri, Shkoder

ART FLEX

Lgj. Salo Halili, Shkoder

COLOSSEO

Rruga Kol Idromeno, Shkoder

INFORM SHKODRA TRAVEL

Bulevardi Zogu I, Lgj. Parruce, Shkoder

KLEJDIO

Rruga Edith Durham, Shkoder

ROZAFA TRAVEL AGENCY

Sheshi 2 Prilli, Perballe Bkt -se, Shkoder

TRADITA GEGE DHE TOSKE

Rruga Edith Durham, Nr. 4, Shkoder

AA GUSHTA

Rruga 3 Heronjte, Tek Ish Zukthkashta, Shkoder

ALB-POPAJ-PETROL

Rruga Vuk Palaj, Malesi e Madhe, Shkoder

ANN S KOLL

Rruga Bajraktareve, Shkoder

ARSTL

Superstrada Shkoder-hani Hotit, Km 6, Shkoder

BESANE

Superstrada Shkoder Lezhe, Km 1, Shkoder
123...13
390 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP