Best Medical Equipment in Albania

Looking for Best Medical Equipment in Albania? Find the list of Best Medical Equipment in Albania on our business directory. Best Medical Equipment near me.
Looking for Best Medical Equipment in Albania? Find the list of Best Medical Equipment in Albania on our business directory. Best Medical Equipment near me.
We found 128 companies

Zanussi Raili Shpk

Shkozet, L.14 Shkozet Perballe Albtelekomit, Durres, Durres
We cooperate also with other leader companies like LF ITalia, Brema, Faema, Cimbali, Carpigiani, Saeco, Electrolux etc. We offer and guarantee all equipment’s repair whether there are furnished or not...
 Verified
1

Pegasus Ltd

Rruga Siri Kodra, Nr. 149, Ish Blloku I Magazinave, Tirana
Pegasus is a dynamic group of companies primarily operating in Scientific & Diagnostic Instruments, Medical Devices, Pharmaceutical and Laboratory Equipment & Supplies.
 Verified
2

Tur Cobo

Lgj. Kushtrimi, Ish Ntan, Vlore
Over 27 years of history in the production of doors "TUR COBO" is one of the Albanian leaders in the design, construction and sale of interior doors. From classic wooden doors to the most contemporary...
 Verified
3

Brianza Dent

Lgj. Kastrioti, Nd. Ne Krahe Te Bashkise, Fushe Kruja
Per nje kujdes te sigurt dhe me metodat e fundit, ju ofrojme nje sherbim elitar prane Briazna Dent Fushëkrujë.
 Verified
4

Alba Stojku

Derven, Autostrada Fushe-kruje- Lezhe Km 3, Fushe Kruja
 Verified
5

PROFARMA

Rruga Myslym Keta, Ish Antibiotiku Ne Tufine, Tirana
7

Biolab Scientific Ltd.

3660 Midland Avenue, Suite 300, Elbasan
Biolab Scientific Limited is a renowned Canadian company, providing a wide range of sophisticated analytical and laboratory instruments including Autoclave, Freeze Dryer, Biological Safety Cabinet, Ce...
 Verified  Updated

Megapharm

Rruga Artan Lenja, Nr. 10/7, Tirana
Megapharm Ltd është një nga shpërndarësit kryesorë farmaceutikë shqiptarë. Ne jemi një kompani private e cila merret me importin dhe shpërndarjen e ilaçeve, kozmetikës dhe mallrave të klientëve të sek...
 Verified

Medicamenta

Autostrada Tirane - Durres Km 6, Rruga Dytesore Prane Poseidon, Kashar, Tirana
 Verified
8

LELI GROUP

Lagjia Kushtrimi, Rruga Dervish Hekali, Vlore

EUROFARMA T&Q TOLICA

Rruga Myslym Shyri, Nr. 102/1, Tirana

TOLIMO SHPK

Rruga Siri Kodra, Blloku I Magazinave, Tirana

KUK-ALBANIA SHPK

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Kashar, Tirana

ANDREA ARREDO

Rruga E Dibres, Perballe Komisariatit Nr. 4, Tirana

ANI. CO

Bulevardi Blu, 200 M. Poshte Bashkise Kamez, Tirana
123...7
128 companies
Filter by City
Related Categories
BACK TO TOP