Pegasus Med

Verified
Listing
Recentrly
Updated
Company name
Pegasus Med
Address
Bulevardi Zhan D'ark, Godina Wonder Prane Ministrise Se Jashtme, Tirana, Albania
View Map
Phone Number
+355 4 2366 066
Mobile phone
+355 68 404 0167
Working Hours
Sunday: Closed  See All

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Pegasus Med or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
Bulevardi Zhan D'ark, Godina Wonder Prane Ministrise Se Jashtme, Tirana, Albania Get Directions
Description
Laboratori Pegasus Med ka në fokus të tij pacientin.

Qëllimi ynë është dhënia e rezultateve me një cilësi maksimale duke I kushtuar rëndësi të vecantë cdo detaji të procesit të plotë analitik, që nga udhëzimi I pacientit para marrjes së kampionit deri në dhënien e rezultateve.

Për të përmbushur këtë mission, në laboratorin tonë përdoren teknologjitë më të avancuara dhe staf I kualifikuar.

Duke ndjekur këto parime dhe duke pasur kryefjalë cilësinë, laboratori Pegasus Med ka arritur të akreditohet sipas standardit ISO 15189 I cili aplikohet kudo në botë për të vlerësuar kompetencat e një laboratori mjekësor.
Working Hours
WeekdayTime
Monday:08:00 - 19:00
Tuesday:08:00 - 19:00
Wednesday:08:00 - 19:00
Thursday:08:00 - 19:00
Friday:08:00 - 19:00
Saturday:08:00 - 14:00
Sunday:Closed

Verified Business

Pegasus Med - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: September 2022 - View Status

Frequently Asked Questions for Pegasus Med

What is Pegasus Med’s phone number?
Pegasus Med’s phone number is: +355 4 2366 066
What is Pegasus Med’s official website?
Pegasus Med’s official website is https://pegasusmed.al
Where is Pegasus Med’s headquarters?
Pegasus Med’s headquarters are in Bulevardi Zhan D'ark, Godina Wonder Prane Ministrise Se Jashtme, Tirana, Albania
What is location map of Pegasus Med
To see Pegasus Med’s location map click here View MapRelated Companies to Pegasus Med


Medik Line Stewart

Rruga Sulejman Delvina, P.33, Tirana
 Verified  Updated

Spitali Salus Tirana

Autostrada Tirane-durres Km 1, Rruga Vidhe Gjata, Nr. 16, Mezez, Kashar, Tirana
 Verified  Updated

ABC Qendra Shendetesore

Rruga Qemal Stafa, Nr. 260, Perballe Shkolles Se Kuqe, Tirana
 Verified  Updated

Acibadem

Rruga Muhamet Gjollesha, P. 73, Shk. 2, K. i, Ap. 13, Prane Shkolles Sabaudin Gabrani, Tirana
 Verified  Updated

Aymed Tirana

Rruga Reshit Petrela, Kompleksi Usluga, Kulla e Xhamit, K. -1, Prane Stacionit Te Trenit, Tirana
 Verified  Updated

BIO LAB

Bulevardi Gjergj Fishta, Prane Gjykates, Kulla 2 Kati Ii, Tirana
 Verified  Updated

Genius

Rruga E Kavajes, Mbi Bkt, Perballe Pallatit Me Shigjeta, Tirana
 Verified  Updated

Gral Medical

Rruga Dritan Hoxha, P. Hawai, K. I, Laprake, Tirana
 Verified  Updated

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP