The List of Doctors and Clinics in Albania

Looking for the Best Doctors and Clinics in Albania? Find the List of the Best Doctors and Clinics in Albania on Our Business Directory. Top Doctors and Clinics in Albania, Doctors and Clinics Near Me.
We found 399 companies

Dental Plus

Lgj 5 Rr " Mujo Ulqinaku", Durres, Durres
Dental Clinic & Laboratory Qualified Dentists, specialized in Implantology and Orthodoncy. Services we offer: Implantology Orthodoncy Endodontics Pediatric dentist Teeth Whitening Filling etc
 Verified
1

Laser Way Clinic

Rruga Ismail Qemali P. Ersi 1, K. 1, Nr. 1, Tirana, Tirana
The "Laser Way" clinic is the first and largest clinic in Albania, which offers exclusive services for hair transplant! With its modern subsidiaries in Tirana and Pristina, the Laser Way clinic makes ...
 Verified  Updated
2

BLUE DENTAL

Rruga Hektor Shyti Vlore, Vlore
Our clinic is dedicated to providing the highest level of dental care that will help you attain and maintain exceptional oral health and a beautiful smile, all delivered in a friendly, welcoming envir...
 Verified
3

Medik Line Stewart

Rruga Sulejman Delvina, P.33, Tirana
Pajisje mjekesore dhe Dentale
 Verified
4

Spitali Salus Tirana

Autostrada Tirane-durres Km 1, Rruga Vidhe Gjata, Nr. 16, Mezez, Kashar, Tirana
SALUS Spitali Multispecialistik Mjekёsor Kirurgjikal italo-shqiptar Salus ёshtё njё strukturё spitalore private italo-shqiptare qё ofron shёrbime shёndetsore ambulatorike dhe hospitalizim pёr patologj...
 Verified
5

ABC Qendra Shendetesore

Rruga Qemal Stafa, Nr. 260, Perballe Shkolles Se Kuqe, Tirana
ABC Family Health Center is a model family medicine healthcare center in Tirana, Albania. We have been serving both the Albanian and foreign communities since 1994. ​ We are committed to giving the be...
 Verified
6

Acibadem

Rruga Muhamet Gjollesha, P. 73, Shk. 2, K. i, Ap. 13, Prane Shkolles Sabaudin Gabrani, Tirana
Informacioni i publikuar në këtë faqe është i përgjithshëm dhe nuk duhet të konsiderohet si këshillë mjekësore për procedurat specifike diagnostike ose terapeutike. Për pyetje specifike në lidhje me s...
 Verified
7

Aymed Tirana

Rruga Reshit Petrela, Kompleksi Usluga, Kulla e Xhamit, K. -1, Prane Stacionit Te Trenit, Tirana
The mission of Harch Hyperbarics, Inc. is to maximize health and well-being through the personalized application of hyperbaric oxygen therapy. Harch Hyperbarics intends to shift the paradigm for treat...
 Verified
8

BIO LAB

Bulevardi Gjergj Fishta, Prane Gjykates, Kulla 2 Kati Ii, Tirana
Natyra nuk njeh sëmundje dhe BioLab e sjell atë më pranë jush®️
 Verified
9

Genius

Rruga E Kavajes, Mbi Bkt, Perballe Pallatit Me Shigjeta, Tirana
Në laboratorin tonë kryhen një gamë shumë të gjërë analizash mjekësore në fushat: Biokimi, Hematologji, Imunologji,Mikrobiologji, Gjenetike, Biologji Molekulare etj. Kete game e ploteson me te gjitha ...
 Verified
10

Gral Medical

Rruga Dritan Hoxha, P. Hawai, K. I, Laprake, Tirana
Gral Medical was founded in 2007 with an environment at the entrance of Tirana, and is considerate to be one of the largest companies in Albania, for the import and trade of medical equipment in the f...
 Verified
11

Iakentro Tirana

Bulevardi Zogu i, Prane Maternitetit Mbreteresha Geraldine, Tirana
IAKENTRO është një propozim i njohur ndërkombëtarisht dhe i garantuar me kohë në fushën e riprodhimit të asistuar, i cili mbështetet nga pajisje moderne, burime njerëzore me përvojë dhe partnerë të n...
 Verified
12

Intermedica

Rruga Reshit Petrela, Perballe Stacionit Te Trenit, Tirana
Laborator Intermedica, krijuar në qershor të vitit 1996, është një ndër laboratorët më të mëdhenj në Shqipëri, duke qenë i pari në llojin e tij i cili i është nënshtruar kushteve të akreditimit nga Qe...
 Verified
13

Klinika Europiane E Syve

Rruga Komuna E Parisit, Qendra E Biznesit Alban Tirana, Tirana
Klinika Europiane e Syve eshte krijuar ne Janar te vitit 2009 nga Mjeku Okulist Kirurg Dr. Kastriot
 Verified
14

Laser Eye Clinic Dr. Amarildo Belshi

Rruga Bardhyl, Perballe Spitalit Onkologjik, Tirana
KLINIKA E SYRIT "LASER EYE CLINIC" eshte e perkushtuar ne sherimin tuaj, ne permisimin e te parit, permes sherbimit cilesor, ekipit profesional dhe teknologjise boterore.
 Verified
15

Meditel Shpk

Rruga Vidhe Gjata, Fushemezez, Prane Spitalit Salus, Tirana
Shoqeria MEDI-TEL shpk është themeluar me, 28.02.1997 dhe sot numëron një staf të gjërë dhe të kualifikuar punonjësish. Ky personel ofron shërbime avangard, dhe cilësor , duke promovuar investime/tekn...
 Verified
16

Pegasus Med

Bulevardi Zhan D'ark, Godina Wonder Prane Ministrise Se Jashtme, Tirana
Laboratori Pegasus Med ka në fokus të tij pacientin. Qëllimi ynë është dhënia e rezultateve me një cilësi maksimale duke I kushtuar rëndësi të vecantë cdo detaji të procesit të plotë analitik, që nga ...
 Verified
17

Qendra Shqiptare E Syve

Rruga E Dibres, Kompleksi Halili, K. 2, Perballe Vila Gold, Tirana
Qendra shqiptare e syve eshte krijuar ne vitin 2009. Eshte nje nga klinikat kirurgjikale me prestigj
 Verified
18

Qendra Diagnostike Alfa

Rruga Riza Cerova, Ne Kryqezim Me Rrugen E Dibres, Tirana
Ju mirëpresim në Q.D.A ku ne e kemi bërë atë misionin tonë për të ofruar cilësi dhe kujdes të jashtëzakonshëm për pacientët tanë. Qasja e shenjtë e shërbimit mjeksor që ne ofrojmë fillon nga minuta ku...
 Verified
19

Albania Medical Tour

Bulevardi Zogu i I, Tirane, Albania, Tirana
Albania Medical Tour është një agjenci turizmi mjekësor në Tiranë, e cila ofron shërbime shëndetësore dentare, trasplant flokësh dhe kirurgji estetike në çmime ekonomike dhe cilësi të lartë. Për të gj...
20
123...20
399 companies
Filter by City
Related Categories
 • Abortion Clinics
  0
 • Acupuncturists
  0
 • Addictions Consultants
  0
 • Ambulance Services
  0
 • Anesthesiologists
  0
 • Chiropractors
  0
 • Community Health Centres
  0
 • Dermatology11
 • Dietitian
  0
 • Disability Services
  0
 • Doctors General Medicine
  0
 • Emergency Care
  0
 • Endocrinologists
  0
 • Eye Care - Vision Care
  0
 • Fertility Doctors for Infertility
  0
 • Gastroenterologists
  0
 • Health Care8
 • Homeopaths
  0
 • Hospitals66
 • Medical Clinic149
 • Medical Tourism2
 • Naturopaths
  0
 • Nutritionists
  0
 • Obstetricians
  0
 • Oncologists
  0
 • Ophthalmologists
  0
 • Osteopaths
  0
 • Pediatrician
  0
 • Physicians
  0
 • Physiotherapy16
 • Podiatry
  0
 • Rheumatologists
  0
 • Sports Injury Clinics
  0
 • STD and HIV Testing Clinic
  0
 • Surgeons
  0
 • Urgent Care
  0
 • Urologists
  0
 • Vasectomy Clinics
  0
 • Veterinary Services
  0
BACK TO TOP