Genius - Tirana

Genius
  • Verified
    Listing
Company name
Genius
Location
Rruga E Kavajes, Mbi Bkt, Perballe Pallatit Me Shigjeta, Tirana, Albania
View Map
Contact number
Mobile phone
Website address
Working hours
  • Monday: 07:00 - 21:00
  • Tuesday: 07:00 - 21:00
  • Wednesday: 07:00 - 21:00
  • Thursday: 07:00 - 21:00
  • Friday: 07:00 - 21:00
  • Saturday: 07:00 - 21:00
  • Sunday: 08:00 - 18:00
E-mail address
Listed in categories
Doctors and ClinicsMedical Clinic
Bkt Pallati Me Shigjeta
Clinica Genius
Genius Albania
Genius Clinic
Genius Klinika
Genius Komuna E Parisit
Show more
Genius Kontakt
Genius Laborator
Genius Near Me
Klinika Genius
Location map
Company description
Në laboratorin tonë kryhen një gamë shumë të gjërë analizash mjekësore në fushat: Biokimi, Hematologji, Imunologji,Mikrobiologji, Gjenetike, Biologji Molekulare etj.
Kete game e ploteson me te gjitha analizat gjenetike si ato specifike ashtu dhe ato te rutines :
SYNLAB - Rrjeti i laboratoreve Gjerman
Kjo qender me funksionin primar Laborator Qendror Reference per thuajse 350 Klinika/Laborator dhe Qender Kerkimore do te hap dyert gjithashtu dhe per sherbime mjekesore per komunitetin !
Me nje hapsire prej 670m2 te dedikuar per diagnostiken laboratorike dhe me nje kapacitet 190,000 kampione ne vit GeniusLab mbulon kerkesat per te gjitha analizat specifike apo rutine .
Qendra e re GeniusLab do te jete ne dispozicion nga ora 7:30 deri ne 21:00 E Hene - E Shtune, e Diele  
Show more 08.00-20:00 , me nje staf prej 200 specialist,mjek,infermier,teknik laboratori etj. per te ofruar njesherbim korrekt,te shpejte dhe cilesor !

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Genius or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Genius is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

C2024-06-20