Acibadem - Tirana

Acibadem
  • Verified
    Listing
Hospital name
Acibadem
Location
Rruga Muhamet Gjollesha, P. 73, Shk. 2, K. i, Ap. 13, Prane Shkolles Sabaudin Gabrani, Tirana, Albania
View Map
Contact number
Mobile phone
Website address
Working hours
  • Monday: 09:00 - 18:00
  • Tuesday: 09:00 - 18:00
  • Wednesday: 09:00 - 18:00
  • Thursday: 09:00 - 18:00
  • Friday: 09:00 - 18:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Doctors and ClinicsHospitals
Acibadem Contact
Acibadem Hospital
Acibadem Klinika
Acibadem Mail
Acibadem Tirane
Klinika Acibadem
Location map
Company description
Informacioni i publikuar në këtë faqe është i përgjithshëm dhe nuk duhet të konsiderohet si këshillë mjekësore për procedurat specifike diagnostike ose terapeutike. Për pyetje specifike në lidhje me shëndetin tuaj ju mund të konsultoheni me mjekët tanë.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Acibadem or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Acibadem is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

C2024-06-19