Alb Tiefbau Sh.p.k - Shkoder

Verified
Listing
Company name
Alb Tiefbau Sh.p.k
Address
Rruga Studenti, P. Fishta 2, Prane Radio Shkodra, Shkoder, Albania
Phone number
+355 2 2250 023
Mobile phone
+355 67 608 1219
Working hours
Tuesday: 09:00 - 18:00  See All

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Alb Tiefbau Sh.p.k or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
  Add location
Description
Shoqëria Alb Tiefbau shpk u krijua në Qershor të vitit 1994 në Shkodër ku vazhdon të ushtrojë aktivitetet e saj kryesore. Alb Tiefbau shpk është një kompani ndërtimi e specializuar në punime gërmimi, ndërtime civile dhe industriale, ndërtim dhe rikonstruksion rruge, autostrada, mbikalime, hekurudha, punime nëntokësore, ura e vepra arti, punime në diga, hidrocentrale, punime topogjeodezike, prodhim asfalti, betoni dhe materiale inerte. Ka ndërtuar dhe vazhdon të ndërtojë punime civile me cilësinë e standardeve europiane, konform të gjitha rregullave dhe ligjeve teknike dhe urbanistike.
Working hours
WeekdayTime
Monday:09:00 - 18:00
Tuesday:09:00 - 18:00
Wednesday:09:00 - 18:00
Thursday:09:00 - 18:00
Friday:09:00 - 18:00
Saturday:09:00 - 18:00
Sunday:Closed
Listed in keywords
Albtiefbau - Alb Tiefbau - Alb Tiefbau Shpk

Verified Business

Alb Tiefbau Sh.p.k - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: October 2022 - View Status

FAQ for Alb Tiefbau Sh.p.k

What is Alb Tiefbau Sh.p.k’s phone number?
Alb Tiefbau Sh.p.k’s phone number is: +355 2 2250 023
What is Alb Tiefbau Sh.p.k’s official website?
Alb Tiefbau Sh.p.k’s official website is https://albtiefbau.com
Where is Alb Tiefbau Sh.p.k’s headquarters?
Alb Tiefbau Sh.p.k’s headquarters are in Rruga Studenti, P. Fishta 2, Prane Radio Shkodra, Shkoder, Albania


Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business

C2023-12-05
BACK TO TOP