The List of Security Services in Albania

Looking for the Best Security Services in Albania? Find the List of the. Top Security Services in Albania, Security Services Near Me.
We found 98 companies

Illyria GeoTechnologies Shpk

Rruga Robert Shvarc, Ndertesa 8, Kati 4, Ap 23, Tirana
Illyria GeoTechnologies Shpk (IGT) prej vitit 2008 solli për herë të parë në Shqipëri sistemin GPS të Monitorimit dhe Menaxhmit të Mjeteve Motorike. IGT është kompani që ofron zgjidhje për menaxhimin ...
 Verified
1

ALBANIAN EAGLE SECURITY SYSTEM

Rruga Mine Peza, 102 / 2 / 9, Tirana
Albanian Eagle Security System (AESS) sh.p.k – Albanian Company established in 1992, began as a pioneer in marketing, installation and maintenance of electronic security control systems, providing tur...
 Verified
2

Peshore Elektronike

Lagjia Aqif Pasha, Elbasan
TUNAMAR Sh.p.k, është një kompani e dedikuar për të ndihmuar klientet e saj të maksimizojnë produktivitetin, efikasitetin dhe sigurinë duke përmirësuar përfitimin në ushtrimin e aktivitetit të tyre. T...
 Verified
3

Advanced Shpk

Rruga Don Bosko, P. Meld, K. Ii, Tirana
ADVANCED shpk. is a company that operates in Albania since January 2008. The Company is specialized in the field of services and products related electrical projects, private / public security and aut...
 Verified

ALFLEXIM SECURITY

Bulevardi Gjergj Fishta, Kulla 5, Nr. 52, Tirana

ARFANET SH.P.K

Rruga Muhedin Llagani, Nd. 2, Tirana

BAHITI - G SECURITY

Lagjia Aqif Pasha, P. 459/1, K. Iii, Elbasan

GSE SECURITY

Rruga Reshit Collaku, Mbrapa Shallvareve, Tirana

TENZOR

Rruga Sulejman Delvina, Prane P. Moskat, Ap. 4/2, Tirana
 Verified

ZARIFOPOULOS ALBANIA LTD

Laprake, Blloku Gintash 13, Nr. 5, Tirana

IMPACT

Rruga Sulejman Delvina, P. Melrose, Prane Stadiumit Dinamo, Tirana

VIRTUAL BUSINESS

Rruga Asim Vokshi, Prane Stacionit Te Trenit, Tirana

Agimi B Sh.p.k

Rruga Durresit, Nr. 85/1, Tirana
 Verified

CO.RA.TEL

Rruga Mine Peza, Nr. 141, Tek Kryqezimi Me Unazen, Tirana

FIRST SHPK

Rruga Dritan Hoxha, Nr.33, Tirana

REAL COM

Rruga Bogdani, P. 11, Ap 2/5, Tirana

UNION SH.P.K

Rruga Lidhja e Prizrenit, Nr. 13, Tirana

ADVANSIS

Rruga Selite e Vjeter, Perballe Kopshtit Botanik, Kp. 1045, Tirana

ATL ITD

Rruga Niko Avrami, Tirana
123...5
98 companies
Filter by City
Related Categories