The List of Training in Albania

Looking for the Best Training in Albania? Find the List of the Best Training in Albania on Our Business Directory. Top Training in Albania, Training Near Me.
We found 56 companies

Albanian Qatar Center

Sheshi Karl Topia, P.127, K. Ii, Zogu I Zi, Kp. 1723, Tirana
Qatar Center has its beginnings in 1995 and today after 24 years is one of the most prestigious centers in the country. QC offers courses in foreign languages, computer and training in various fields....
 Verified
1

Qendra Sociale Don Bosko / Don Bosko Social Center

Rruga Don Bosko, Nr. 42/2, Tirana
Gjon Bosko lindi më 16 gusht 1815 në Beki të Kastelnuovo d’Asti (sot Kastelnuovo Don Bosko). Familja e tij i përkiste një shtrese të varfër fshatarësh. Mbeti jetim nga babai Francesko, kur ishte vetëm...
 Verified
2

Tuttestetica

Rruga Nikolla Tupe, Nr. 2/2, Tirana
TUTTESTETICA Gjithcka per relaxin dhe bukurine tuaj
 Verified
3

Elite Sporting Club

Rruga Xhorxhi Martini, Tirana 1000, Tirana
The Elite Sporting Club is dedicated to helping its clients reach their fitness goals. The Club offers a wide range of services, including body composition and diet consultation, personal training, sc...
4

Communication Security Powerhouse

Tirane, Tirana
Communication Security Powerhouse specializes in a wide range of security and infrastructure solutions, including video surveillance, fire protection, energy efficiency, network infrastructure, securi...

ITK Group

Tirane, Tirana
ITK Albania, i njohur edhe si Instituti i Trajnimeve dhe Karrieres, është një institut me standarde të larta të certifikuara nga TÜV Austria me ISO 9001:2008.

SME Albania

Tirane, Tirana
SME Albania offers an educational and training platform.

SICRED

Nj. Bashkiake Nr. 5, Rruga Brigada Viii, Vila Nr. 3/1, Tirana

LIFE

Rruga Shkelqim Fusha, Nenkalimi Te Kopshti Botanik, Tirana

PELIKANI SECURITY

Autostrada Tirane - Durres Km 9, Perballe Albtelecom, Tirana

ISPU CELESI MAGJIK

Rruga Islam Alla, P. I Ri, Prapa Shkolles Konferenca E Pezes, Tirana

ISSAT

Rruga E Kavajes, Nd. 128, H. 10, Kp. 1023, Tirana

MAGNUM OPUS GROUP

Rruga Jeronim De Rada, Perballe Parlamentit, Tirana

SIPAM AB

Rruga Deshmoret E 4 Shkurtit, Kompleksi "green Park", Kulla 2, Kati 4, Pranë Bankës Credins, Tirana

ALBA & STEFANY

Rruga Dibres, Prane Hotel Stela, Tirana

ARLI INTERNATIONAL

Rruga E Vjeter Nacionale Tirane - Durres Km 21, Maminas, Durres
123
56 companies
Filter by City
Related Categories
BACK TO TOP