Companies in Korce, Albania

Looking for Companies in Korce? Here you will find 289 companies in Korce, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
Looking for Companies in Korce? Here you will find 289 companies in Korce, Albania. For more results, browse business categories or keywords.
We found 289 companies

HikvisionALB

Bulevardi Gjergj Kastrioti, Korce
HIKVISION ALB Ofreon nje game te gjere produktesh si, Kamera sigurie te sistemit te fundit Hikvision Dhe Dahua sisteme Alarmi Paradox dhe Satel sisteme Zjari sistemi Audio dhe gps Te gjitha aksesoret ...
 Verified+4  Years with us
1

ALBA TRANS

Rruga Ismail Qemali, Korce

GOLD KORCA

Rruga Kico Golniku, Nr. 5, Korce

DREAM HOUSE

Rruga Nacionale Korce-pogradec, Km 3, Korce

ELEKTRO PLAST

Km 1 Korce-bilisht, Korce

FAVINA SH.P.K

Rruga Ismail Qemali, Prane Gjimnazit Themistokli Germenji, Korce

FIX

Rruga Rafail Dishnica, Korce

POWER ELECTRIC

Zona Industriale, Nr. 11, Korce

REGENCY

Rruga Ismail Qemali, Korce

THORENEX

Rruga Korce - Bilisht, Km. 1, Korce

AGJENSIA RAJONALE E ZHVILLIMIT (A.R.ZH), KORCE

Lgj. 7, Rruga Konferenza E Pezes Dhe Rr. Ndre Mjeda, P. I Ri, K. Ii, Korce

ANDEISA

Rruga Ismail Qemali, Poshte Ores Se Qytetit, Korce

ANTON

Rruga Dhimiter Rrembeci, Nr. 1, Perballe Me Drejtorine E Policise, Korce

DAJANA

Rruga Pavllo Sholla, Korce

DESINA BALLKAN

Rruga Korce - Bilisht Km 14, Ne Unaze, Korce

ERBI 2006 SH.P.K

Rruga Nacionale Pogradec - Korce, Km. 2, Korce

ERNIKA

Rruga Viktor Eftimiu, Lgj. 6, Korce

FIX

Rr. Korçë – Bilisht, Km 1, Zona Industrial, Korçë, Korce

FLAMINGO

Rruga E Veteraneve, Korce

GEORGE

Rruga Pavllo Sholla, Korce

GO ALBANIA

Bulevardi Gjergj Kastrioti, Korce

GRAND HOTEL PALACE

Rruga Ismail Qemali, Sheshi I Teatrit, Korce

HROMODHOMI ALBANIA

Rruga Nacionale Korce - Bilisht Km. 3, Korce

KODRA-TRANS

Rruga Stavri Vangjeli, Nr. 4, Lgj. 4, Korce

KOMPLEKSI TIVOLI

Bulevardi Fan Noli, Prane Birra Korca, Korce

KONTI

Rruga Muzakajt, Blloku Industrial, Korce
123...10
289 companies
Didn't find what you were looking for?
Tell us what is missing

Add Business

Do you like this list?
Share the link with others:

BACK TO TOP